MIUI 12 Mi 9T PRO / K20 PRO - Eu Stable Rom V12.0.6.0 QFKCNXM Kurulum Rehberi ve İndirme Bağlantıları

ıhlamur

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
erca
Cihazım
9t pro
Konular
36
Betada sunulan hiçbir görsel iyileştirme bu versiyonda da yok. Yani power menü vs de yok.

MIUI 12.5 ile gelecek. Zaten duyurdular yani bu sürümlerde boşa beklemeyin
beta şarj yiyor gibime geldi stabile geçeyim dedim hocam ya

LionKing17

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
S
Cihazım
Xiaomi Mi 9TPro
Konular
5
*#*#869434#*#*
Bu kod telefon arama kısmına yazarsanız vowifi için gerekli olan kodtur. Aktifleşir.
12.0.6.0 ı deneyip yine sorularıma cevap verebilme ihtimaliniz var mıdır hocam?
Ayrıca kilitleme tuşuna uzunca basınca power menüsü kaydırmalı mı yeni animasyon mu nasıl ?
-Denilen kod ile aktifleştirmiştim. Hatta şöyle bir yazı da geldi: "vowifi carrier check was disabled" Sonra ayarlar>sim kartlar&mobil ağlar >Wlan çağrıları altında wlan kullanarak çağrı yapın aktif. Ağ tercihleri wlan tercihli şeklinde. Fakat yinede hiçbir simge çıkmıyor.
-Kilitleme yani açma/kapama tuşuna uzun basınca daire içerisinde uçak modu sessiz yeniden başlat kapat şeklinde çıkıyor.

ıhlamur

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
erca
Cihazım
9t pro
Konular
36
-Denilen kod ile aktifleştirmiştim. Hatta şöyle bir yazı da geldi: "vowifi carrier check was disabled" Sonra ayarlar>sim kartlar&mobil ağlar >Wlan çağrıları altında wlan kullanarak çağrı yapın aktif. Ağ tercihleri wlan tercihli şeklinde. Fakat yinede hiçbir simge çıkmıyor.
-Kilitleme yani açma/kapama tuşuna uzun basınca daire içerisinde uçak modu sessiz yeniden başlat kapat şeklinde çıkıyor.
hocam olmadı siz vowifi ve volte seçeneğini offline yapıp tekrar aktifleştirin öyle deneyin.

midnight

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Talha
Cihazım
K20 Pro
Konular
51
MIUI 12 betasi da stable i ide şarj konusunda çok kötü.

Her sürümde şans vereyim diyorum tekrar aosp ye dönüyorum.

Kurduk bakalım 1-2 gün yine bakicam bende
Aynen öyle hocam ben de miui'a çok şans verdim 12.0.4'ünden hepsini kullandım ilklerde şarj süresi iyi sonradan berbat oluyor.

arguss

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
poco f1
Konular
1
Ahhh ahhh miroom nerdesin :)

Mi 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ıhlamur

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
erca
Cihazım
9t pro
Konular
36

cemal3180

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cemal Can
Cihazım
Mi 9t Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
39
duygulandırdınız hocam :D

12.0.6.0 a geçiyorum şimdi bakalım
12.0.6.0'a geçemedim hocam temiz kurulum yaptım açıldıktan sonra kurulum ekranında google servislerine bağlanmadı ve kuramadım şuan 12.0.4.0'ı kurdum inşallah google servislerine bağlanır.
12.0.4.0 şarj konusunda herkes çok övmüş bende bir deneyeyim dedim.

ıhlamur

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
erca
Cihazım
9t pro
Konular
36
12.0.6.0'a geçemedim hocam temiz kurulum yaptım açıldıktan sonra kurulum ekranında google servislerine bağlanmadı ve kuramadım şuan 12.0.4.0'ı kurdum inşallah google servislerine bağlanır.
12.0.4.0 şarj konusunda herkes çok övmüş bende bir deneyeyim dedim.
12.0.6.0 ses kontrol menüsü ve power menüsü hariç herşey istediğim gibi betadan eksik sadece iki kısmı var bahsettiğim. Başka da yok. Ayrıca pil detay ekranı da bekleme süresi falan var betada kaldırmışlardı karışık olmuştu. Çok iyi oldu bu aod ekranına da 10 saniye seçeneği sonunda gelmiş şükür

cemal3180

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cemal Can
Cihazım
Mi 9t Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
39
12.0.6.0 ses kontrol menüsü ve power menüsü hariç herşey istediğim gibi betadan eksik sadece iki kısmı var bahsettiğim. Başka da yok. Ayrıca pil detay ekranı da bekleme süresi falan var betada kaldırmışlardı karışık olmuştu. Çok iyi oldu bu aod ekranına da 10 saniye seçeneği sonunda gelmiş şükür
hocam ben 12.0.6.0'a geçemedim belkide indirdiğim zip dosyası sıkıntılıidi bilemiyorum şuan 12.0.4 kuruyorum ota üstünden alacağım güncellemeyi yapacak bir şeyim yok.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

temiz kurulum mu yaptınız yoksa sizde ota üstünden mi geçtiniz hocam ?

Üst Alt