MIUI 12 Mi 9T PRO / K20 PRO - Eu Stable Rom V12.0.6.0 QFKCNXM Kurulum Rehberi ve İndirme Bağlantıları

sametoguz

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Smt
Cihazım
Mi5
Konular
8
12.0.4 ten geçiş yapıyorum o yüzden çekiniyorum 12.0.5 teki sorunlar var ve devam ediyorsa hiç geçmeyelim diye sordum ;)

mkaradag

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mi 5s
Konular
4
12.0.4 ten geçiş yapıyorum o yüzden çekiniyorum 12.0.5 teki sorunlar var ve devam ediyorsa hiç geçmeyelim diye sordum ;)
Ben 12.0.4 ten geçtim. Şimdilik herhangi bir sorun veya eksiklik görmedim. Sadece otomatik parlaklık nadiren düzgün çalışmıyor. Şarjı 12.0.4 ile aynı gibi görünüyor. Merak ettiğiniz bir şey varsa sorabilirsiniz.

sametoguz

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Smt
Cihazım
Mi5
Konular
8
Bu arada şu an otadan indiriyorum fakat sürekli hata veriyor. Devam ediyor ama kaldığı yerden ite kaka yüklüyorum :)

Chatin1907

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hüseyin
Cihazım
Xiaomi mi note3
Konular
1
Sizce 12.0.4 den geçiş yapmaya değer mi yoksa kalayım mı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben 12.0.4 ten geçtim. Şimdilik herhangi bir sorun veya eksiklik görmedim. Sadece otomatik parlaklık nadiren düzgün çalışmıyor. Şarjı 12.0.4 ile aynı gibi görünüyor. Merak ettiğiniz bir şey varsa sorabilirsiniz.
Hocam Sizce 12.0.4 den geçmeye değer mi?

cemal3180

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cemal Can
Cihazım
Mi 9t Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
39
Arkadaşlar varmı 12.0.6 yükleyen ? Herhangi bir görüş belirtebilecek?
Hocam temiz kurulum yaparak geçemedim temiz kurulum yaptığım da MIUI 12 kurulum sırasında Google servislerine bir türlü bağlanmadı bu yüzden kurulum tamamlanmayarak kurulum ekranında kaldı ve arayüze geçemedim ama bu benim başıma gelen bir şey bir kaç arkadaşımız temiz kurulum ile geçmiş sıkıntısız bir şekilde. (TWRP - ORANGEFOX denedim en az 3-4 kez zip dosyasını tekrar indirdim ve denedim her seferinde de Google servislerine bağlanmadı ve 12.0.4.0 kurup OTA üzerinden geçiş yaptım).

Gözlemlerim ise arayüz biraz daha akıcı hâle gelmiş batarya süresi bence bir tık daha iyi.
Her zaman açık ekrana 10 sn özelliği gelmiş.
Sıkıntısız bir şekilde kullanıyorum herhangi bir takılma donma vs yaşamadım gönül rahatlığıyla geçilebilir diyebilirim.

Chatin1907

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hüseyin
Cihazım
Xiaomi mi note3
Konular
1
Hocam temiz kurulum yaparak geçemedim temiz kurulum yaptığım da MIUI 12 kurulum sırasında Google servislerine bir türlü bağlanmadı bu yüzden kurulum tamamlanmayarak kurulum ekranında kaldı ve arayüze geçemedim ama bu benim başıma gelen bir şey bir kaç arkadaşımız temiz kurulum ile geçmiş sıkıntısız bir şekilde. (TWRP - ORANGEFOX denedim en az 3-4 kez zip dosyasını tekrar indirdim ve denedim her seferinde de Google servislerine bağlanmadı ve 12.0.4.0 kurup OTA üzerinden geçiş yaptım).

Gözlemlerim ise arayüz biraz daha akıcı hâle gelmiş batarya süresi bence bir tık daha iyi.
Her zaman açık ekrana 10 sn özelliği gelmiş.
Sıkıntısız bir şekilde kullanıyorum herhangi bir takılma donma vs yaşamadım gönül rahatlığıyla geçilebilir diyebilirim.
Çok teşekkürler iyi forumlar

cemal3180

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cemal Can
Cihazım
Mi 9t Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
39
Bu arada şu an otadan indiriyorum fakat sürekli hata veriyor. Devam ediyor ama kaldığı yerden ite kaka yüklüyorum :)
Bende de öyle oldu hocam ekran süresini 15-30 saniye kapanmasından 10 dakikaya çekin ve indirme kısmında kalsın o ekrandan hiç çıkmayın 10 dakikada bir ekrana dokunun kapanmasın tekte indiriyor dursa bile sıkıntı olmuyor indiriyor eninde sonunda hocam kafanıza takmayın :)

Çok teşekkürler iyi forumlar
Rica ederim hocam iyi forumlar.

mkaradag

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mi 5s
Konular
4
Sizce 12.0.4 den geçiş yapmaya değer mi yoksa kalayım mı

Hocam Sizce 12.0.4 den geçmeye değer mi?
AOD kısmına 10 saniye seçeneği gelmiş. Onun dışında bir fark göremedim. Ben temiz kurulum yapmadım twrp ile güncelledim sadece.

serkan85

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
MI 10T 8/128
Meslek
Bilgisayar Donanım
Konular
5
12.0.4.0 sürümünden 12.0.6.0 sürümüne sıfırdan twrp kurulumu ile geçiş yaptım. Pubg oynuyorum ve sürekli oyundan atıyor. Oyunu sildim yeniden kurdum magisk ile hide de yaptım ama sorun devam ediyor. Konu hakkında bilgisi olan var mı ?

Mi 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

LionKing17

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
S
Cihazım
Xiaomi Mi 9TPro
Konular
5
Mesajda sorduğum soruları test etme fırsatınız oldu mu?

Üst Alt