MIUI 12 Mi 9T PRO / K20 PRO - Eu Stable Rom V12.0.6.0 QFKCNXM Kurulum Rehberi ve İndirme Bağlantıları

savioranqel68

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ugurcan
Cihazım
Mi 9T PRO
Meslek
Sağlık Teknikeri
Konular
42
Buyrun atayım hemen giggle~~

Son güncelleme bugün geldi üstelik. Haftalık güncelleme gelmesi son özelliklere en kısa sürede ulaşma imkanı sağlıyor. Eu beta stabilden daha stabildir.:D

Pil konusunda nasıl sevindirir mi ağlatır mı :D

bilgehnbilge

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Bilgehan
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
2
Söylenen Wipe işlemlerini yaptım TWRP yüklüydü Reboot TWRP diyorum Fastboot açılıyor. Kendim komut isteminden tekrar atmama rağmen TWRP açılmıyor. Ne yapmam lazım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben b

Bu dediklerinizi yaptığım zaman fastboot moduna atıyor ve twrp yüklenmiyor tekrar yanlış bilgilendirme yaptınız sanırım doğrusunu anlatacak yok mu?
Anladığım kadarıyla bu konuda kimseye destek olunmamış. MIUI EU'nun kendi sitesine baktım ve burada anlatılan kurulum yanlış gibi görünüyor.

Son düzenleme:

savioranqel68

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ugurcan
Cihazım
Mi 9T PRO
Meslek
Sağlık Teknikeri
Konular
42
Temiz kurulum yapıp Stoya hocamın konusundakileri yaparsanız gayet iyi sonuç veriyor. happy~~

Pil Tasarruf Ayarları
Dostum çok çok daha detaylı şekilde bu işlemleri ve bunlara ek olarak 1000 farklı işlem uyguluyorum cihaz o kadar kısıtlanıyor ki artık mide bulandırıyor bi yerden sonra bu kadar kısıtlayacaksam 3310 alırım galiba

serkantekin76

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
serkan
Cihazım
Mİ10T PRO 8/128
Meslek
Tıbbi Mümessil
Konular
61
Şu an en sorunsuz olan hangisi x.x.6 mı yoksa x.x.5 mi ?ve batarya performans için hangisi daha iyi

serkantekin76

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
serkan
Cihazım
Mİ10T PRO 8/128
Meslek
Tıbbi Mümessil
Konular
61

Ekli dosyalar

• Screenshot_2021-02-12-21-37-32-317_com.android.settings.jpg
    Screenshot_2021-02-12-21-37-32-317_com.android.settings.jpg
    160,2 KB · Görüntüleme: 41

cemal3180

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cemal Can
Cihazım
Mi 9t Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
39
Şu anda kullanmıyor musun peki ve ekteki rom yüklü güncelleme yapsam sıkıntı cıkar mı
Şuan da kullanmıyorum hocam sürekli rom değiştiren birisiyim o yüzden bir romda max 3-5 gün / 1 hafta kalmaktayım.
Sistem güncellemesi uygulamasından indirip güncellemesini yapabilirsiniz hocam hiç bir sıkıntı çıkmaz.
Şuan ki sürümden memnunsanız kalabilirsiniz sizin sürümünüzün batarya performansını çoğu arkadaş övüyordu ekstra 12.0.6.0 sürümünde bildiğim kadarıyla her zaman açık ekrana 10 saniye özelliği geldi başka bir değişiklik yok diye biliyorum yanlışım varsa hocalarım düzeltsin.
12.0.6.0 sürümü de batarya konusunda güzeldi yani tamamen sizin tercihiniz.
Ben şuan MIUI 11deyim.

serkantekin76

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
serkan
Cihazım
Mİ10T PRO 8/128
Meslek
Tıbbi Mümessil
Konular
61
Şuan da kullanmıyorum hocam sürekli rom değiştiren birisiyim o yüzden bir romda max 3-5 gün / 1 hafta kalmaktayım.
Sistem güncellemesi uygulamasından indirip güncellemesini yapabilirsiniz hocam hiç bir sıkıntı çıkmaz.
Şuan ki sürümden memnunsanız kalabilirsiniz sizin sürümünüzün batarya performansını çoğu arkadaş övüyordu ekstra 12.0.6.0 sürümünde bildiğim kadarıyla her zaman açık ekrana 10 saniye özelliği geldi başka bir değişiklik yok diye biliyorum yanlışım varsa hocalarım düzeltsin.
12.0.6.0 sürümü de batarya konusunda güzeldi yani tamamen sizin tercihiniz.
Ben şuan MIUI 11deyim.
Tesekkür ederim benimde düşüncem xx.4den xx.6 y geçmek mantıklı olur mu

Üst Alt