Sizce en iyi stabil rom hangisi
Bu hataların hiçbirisi bende yok gayet iyi ve stabil. AbhiX Rog rom kullanıyorum. Son sürüm. Tavsiye ederim. Şimdilik bunu kullanıyorum.Merhaba arkadaşlar mutlu hafta sonları dilerim.
Telefonum için AOSP rom arıyorum ve daha önceden evox son sürümü kurdum fakat sıkıntılarım vardı bunların çözülmüş olduğu bir AOSP rom önerisi bekliyorum sizlerden. Her yorum dikkate alınacaktır.
Evox son sürümde(5.2);
-Ana ekran uygulama sütunu 4 lü yapılabiliyordu fakat satır çoğaltamıyordum.
-Oyunlara girince fazla ısınıyordu (sıfır ve temiz kurulum gerçekleştirdim).
-Kamera uygulaması ingilizceydi.
-Uygulama çekmecesini kaldıramadım miuidaki gibi.
-Operatör ismini değiştiremedim kilit ekranında.
-Animasyon takılması yaşadım.
(Bu problemlerin çözüldüğü bir aosp var mıdır eğer var ise aosp a geçmek isterim).
merhaba şuanda a11 çıkaran her AOSP rom da sıkıntılar sorunlar mevcuttur biraz zaman ihtiyaç var ama a10 yüklemek isterseniz yardımcı oluruzMerhaba arkadaşlar mutlu hafta sonları dilerim.
Telefonum için AOSP rom arıyorum ve daha önceden evox son sürümü kurdum fakat sıkıntılarım vardı bunların çözülmüş olduğu bir AOSP rom önerisi bekliyorum sizlerden. Her yorum dikkate alınacaktır.
Evox son sürümde(5.2);
-Ana ekran uygulama sütunu 4 lü yapılabiliyordu fakat satır çoğaltamıyordum.
-Oyunlara girince fazla ısınıyordu (sıfır ve temiz kurulum gerçekleştirdim).
-Kamera uygulaması ingilizceydi.
-Uygulama çekmecesini kaldıramadım miuidaki gibi.
-Operatör ismini değiştiremedim kilit ekranında.
-Animasyon takılması yaşadım.
(Bu problemlerin çözüldüğü bir aosp var mıdır eğer var ise aosp a geçmek isterim).
Bliss rom deneyebilirsin hocamHerkese merhaba,
K20 Pro 8/128 modelini kullanıyorum. MIUI arayüzünü seviyorum ama bak şunu dene hiçbir açıdan pişman etmez. Şöyle güzel özellikleri var diyebileceğiniz rom önerilerine açığım. Pili de su gibi içen romlardan olmasın lütfen