Rehber Mi 9T için Önerdiğim Rom, Kernel ve Diğer Tüm Ayarlar

Astronot

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mi 9T
Konular
14
Playstore verilerini temizleyip yeniden dener misiniz?
Olmazsa son versiyonu apkmirror gibi bir siteden indirip elle kurun

Synx

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Okan
Cihazım
Mi9t
Konular
90
Romu kullanan birisi varsa kontrol merkezinde mobil veri kullanımını gösteren kısım var mı yok mu söyleyebilir mi ?

Emrespect

Güç seninle olsun!
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi K60
Meslek
Öğrenci
Konular
61
Romu kullanan birisi varsa kontrol merkezinde mobil veri kullanımını gösteren kısım var mı yok mu söyleyebilir mi ?
Eu tabanlı romlarda mobil veri kullanımı gosterilir, global romlarda bu durum yoktur. Bu rom Eu rom tabanlı olduğu için mobil veri kullanımını gösteriyor.

ShanSheyyy

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Bumin
Cihazım
Mi9T
Konular
12
Emrespect hocam hangi telefona geçiş yaptınız

ShanSheyyy

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Bumin
Cihazım
Mi9T
Konular
12
Redmi K60 (Poco F5 Pro) kullanıyorum.
Sorması ayıp kaça aldınız nereden aldınız tr mi yurt dışımı ? 1-2 aya cihaz değişeceğim ve söylediğiniz modelin normali yani f5 olanı ve sizin kullandığını< prosu listemde.Benim için enn büyük soruyu soruyorum hocam size.Ben aşırı oyun oynamam zaten cihazımda 1 tane oyun kurulu oda Mobile legends.Akşamdan akşama girerim.Benim için önemli olan ön ve arka kamerası nasıl hocam.Mi9t den geçen biri olarak ön ve arka kamerasını m9t ile karşılaştırsanız kamera puanları olarak mi9t ye kaç puan verirsiniz f5pro ya kaç puan verirsiniz ? özellikle ön kamera.

burucu08

Ne olursan ol önce saygılı ol
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Barış
Cihazım
Redmi k60/Mi8se
Konular
95

Emrespect

Güç seninle olsun!
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi K60
Meslek
Öğrenci
Konular
61
Sorması ayıp kaça aldınız nereden aldınız tr mi yurt dışımı ? 1-2 aya cihaz değişeceğim ve söylediğiniz modelin normali yani f5 olanı ve prosu listemde.Benim için enn büyük soruyu soruyorum hocam size.Ben aşırı oyun oynamam zaten cihazımda 1 tane oyun kurulu oda Mobile legends.Akşamdan akşama girerim.Benim için önemli olan ön ve arka kamerası nasıl hocam.Mi9t den geçen biri olarak ön ve arka kamerasını m9t ile karşılaştırsanız kamera puanları olarak mi9t ye kaç puan verirsiniz f5pro ya kaç puan verirsiniz ? özellikle ön kamera.

F5 de iyi F5 Pro da iyi hocam, bir ay önce 12300'e aldım kayıtsız bir şekilde, yıl sonuna yaklastigimdan dolayı 4+4 kullanım süresi ile birlikte yeni yılda da 4+4 süre olacağından bir yıl boyunca kayıt ettirmeden kullanacağım. Mobile Legends'i bende oynuyorum, her şey full grafiklerde + 120hz + 4K çözünürlükte sıfır kasma ile oynayabiliyorum, 3 saat yuksek ayarlarda mlbb vs. 6-7 saat ekran süresi alıyorum.

Kamera olarak F5 Pro F5'e göre daha önde ancak çok aman aman bir fark yok.

İkisi arasında ki en bariz fark ekran kalitesi, F5 Pro çok daha başarılı bir ekrana sahip. Ancak pil ömrü daha kısa F5'e göre onunda sebebi zaten işlemci + ekran farkından dolayı. Daha yüksek seviye ekran ve işlemci daha çok pil tüketiyor ama öyle çok büyük bir fark yok.

Mi9T den geçişte kamerası üzmez ama kamerası için de alınacak bir cihaz değil.

Synx

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Okan
Cihazım
Mi9t
Konular
90
Kullandığım recoveryden midir bilmem ama fazla hantal yaptı romu özellikle de kontrol merkezinde ve launcher flashlamış olmama rağmen cemuiler ayarları yapmama rağmen launcher değişmedi.

Kullandığım recovery twrp 3.7

En üstte ki

Üst Alt