Sorması ayıp kaça aldınız nereden aldınız tr mi yurt dışımı ? 1-2 aya cihaz değişeceğim ve söylediğiniz modelin normali yani f5 olanı ve prosu listemde.Benim için enn büyük soruyu soruyorum hocam size.Ben aşırı oyun oynamam zaten cihazımda 1 tane oyun kurulu oda Mobile legends.Akşamdan akşama girerim.Benim için önemli olan ön ve arka kamerası nasıl hocam.Mi9t den geçen biri olarak ön ve arka kamerasını m9t ile karşılaştırsanız kamera puanları olarak mi9t ye kaç puan verirsiniz f5pro ya kaç puan verirsiniz ? özellikle ön kamera.
F5 de iyi F5 Pro da iyi hocam, bir ay önce 12300'e aldım kayıtsız bir şekilde, yıl sonuna yaklastigimdan dolayı 4+4 kullanım süresi ile birlikte yeni yılda da 4+4 süre olacağından bir yıl boyunca kayıt ettirmeden kullanacağım. Mobile Legends'i bende oynuyorum, her şey full grafiklerde + 120hz + 4K çözünürlükte sıfır kasma ile oynayabiliyorum, 3 saat yuksek ayarlarda mlbb vs. 6-7 saat ekran süresi alıyorum.
Kamera olarak F5 Pro F5'e göre daha önde ancak çok aman aman bir fark yok.
İkisi arasında ki en bariz fark ekran kalitesi, F5 Pro çok daha başarılı bir ekrana sahip. Ancak pil ömrü daha kısa F5'e göre onunda sebebi zaten işlemci + ekran farkından dolayı. Daha yüksek seviye ekran ve işlemci daha çok pil tüketiyor ama öyle çok büyük bir fark yok.
Mi9T den geçişte kamerası üzmez ama kamerası için de alınacak bir cihaz değil.