- Adım
- ali osman
- Cihazım
- Mi 9 t
- Konular
- 12
Elinize saglik
Konumda yer alan "Kurulum Talimatlarını" okuyun/izleyin..
Rom - Mi 9T / K20 Revolution-OS Stabil Android 10 V11 20.01.31.
Rom Kurulum Adımları Rom kurulurken verileriniz silinecek, resim, video, müzik vs varsa PC’ye yedek alın.. Tuş kilidi,ekran deseni vs varsa kaldırın Kesinlikle ROM dosyasını hemen telefona atmayın. Format data yaptıktan sonra atacaksınız rom zip dosyasını. Cihazı kapatıp ( Güç tuşu ve ses +...forum.miuiturkiye.net
Buradan da orangefox ile format data nasıl yapılır? ın cevabı var
Recovery - Mi 9T Davinci Orange Fox Kurulumu Android Q ve Kullanımı
Son sürüm xiaomi.eu beta ve stable sürümlerinde twrp rom içinde geldiğinden dolayı eu rom kurulumu için aşagıdaki mesajlara bakabilirsiniz. Konuyu benim gibi Twrp den başı gülmeyenler için hazırladım. Android 9 Ve 10 uyumludur. Telefonunuzun bootloader kilidi açık olmalıdır. Usb Hata ayıklama...forum.miuiturkiye.net
Elinize saglik
Ilk kodu yazdiktan sonra basarili olup ikinci kodda başarısız olmasını ilk defa sizden duyuyorum hocam.Son kodu yazdıktan sonra FAILED hatası veriyor
Deneyebilirsiniz hocam.Bootloader kilidinin açılmasına 20 gün kaldı deneyeceğim insallah
Ilk kodu yazdiktan sonra basarili olup ikinci kodda başarısız olmasını ilk defa sizden duyuyorum hocam.
Hocam kendiniz şu aşamada ses açma ve power tuşuna basılı tutup recovery mode almayi deneyebilirsiniz.Hata bu
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Hocam kendiniz şu aşamada ses açma ve power tuşuna basılı tutup recovery mode almayi deneyebilirsiniz.
Tekrar deneyin hocam. Dediğim gibi ilk defa bu tür bir şey ile karşılaşıyorum.Fastboot'a yönlendirdi yeniden