- Adım
- Oğuzhan
- Cihazım
- Mi 8 SE
- Konular
- 12
Aynı şey oluyorTekrar deneyin hocam. Dediğim gibi ilk defa bu tür bir şey ile karşılaşıyorum.
Aynı şey oluyorTekrar deneyin hocam. Dediğim gibi ilk defa bu tür bir şey ile karşılaşıyorum.
Hocam ana baslik altindaki twrp yukleme aracini deneyin birde.Aynı şey oluyor
Elinize sağlık hocam. Orange güncellemesi mi bu? Nasıl güncelleyeceğiz orange üzerinden?Yeni güncelleme yayınlanmıştır.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Ilk mesaja eklendi
Rom yükleme yapar gibi zip dosyasını mevcut orangefox üzerinden flaslayın hocam.Elinize sağlık hocam. Orange güncellemesi mi bu? Nasıl güncelleyeceğiz orange üzerinden?
Eu romda bildiğim kadarıyla twrp gömülü geliyor.Nescafe656 hocam, masik x ya da miroom romlarına geçişler için orangede rutin işlemler dışında dikkat etmemiz gereken bir nokta var mı? Demek istediğim bu romların içinde kendi twrp si falan söz konusu mu? Yoksa direkt temiz kurulumla geçiş yapılabilir mi? Teşekkür ederim.
Eu romda bildiğim kadarıyla twrp gömülü geliyor.
Masik ve miroom da rutin işlem ile geçiş yapabilirsiniz hocam.
Iste esas sikinti orada hocam. Rom yuklenirken twrp yi de flasliyor eu rom.Peki bi üstadım, twrp gömülü eu rom türlerine geçiş denemelerinde mevcut orange fox ile gömülü twrp sorun çıkarmaz mı? Geçişler yine orange fox üzerinden gerçekleşiyor öyle değil mi?