- Adım
- faruk
- Cihazım
- mi9t
- Konular
- 0
Nescafe656 hocam paylasilan adımları uygulayarak güncel rom yükleme işlemini gerçekleştirdim paylaşım için teşekkürler.
Hayırlı olsun hocam.Nescafe656 hocam paylasilan adımları uygulayarak güncel rom yükleme işlemini gerçekleştirdim paylaşım için teşekkürler.
Merhaba skyhawk kullanıyorum format data yes yaptığım halde geri gelerek yedekleme alabiliyorum bu normal mi telefon format datadan sonra 128 yerine 111 GB gösteriyor. Ve skyhawk üzerinde orange zip dosyasını flash yapsam orangefox a geçermi twrp? Cevaplarınız için teşekkür ederim
Hocam bir sorum olacak. Twrp ile rom yükleme rehberi ile sizikinde farklılıklar var. Neden böyle anlamadım ? Mesela örnek olarak veriyorum;Orange Fox Kullanımı :
Telefonumuzu Orange Fox modunda başlatıyoruz. Farklı geliştiriciler tarafından Rom geçişlerinde Format Data yapmalısınız temiz bir kurulum için . Mesela Miuimix romdan Mi-room geçiş yapacaksanız format data yapmalısınız.
1 - Format DATA
2- Reboot Recovery
3- Yüklenecek Rom dosyasını telefona atın
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
4- 4 Wipe seçimi
5- Rom kurulumu
Hayir hiç bir sıkıntı olmazHocam bir sorum olacak. Twrp ile rom yükleme rehberi ile sizikinde farklılıklar var. Neden böyle anlamadım ? Mesela örnek olarak veriyorum;
Rom kurulumu
1.Cihazı Recovery Moda Alın
2.Wipe girerek System,Vendor,Dalvik,Önbellek ve İnternal Storage silin.(Romu Sdcarda attığınızdan emin olun yoksa Romda silinir)
3.İnstall bölümüne girerek Rom zipini flaşlayın
4.Wipe bölümüne tekrar girerek Format data yapın.(Dahili Hafızanız silinecektir.)
5.Sistemi yeniden başlatın.
Rehberlerde bu şekil anlatılmış fakat ben orangefox kullandığım için sizin dediğiniz gibi yapıyorum. Herhangi bir fark veya sıkıntı olurmuki ?