Çözüldü Mi 9t 128gb MIUI güncelleme sorunu

Rpk029

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ramis
Cihazım
Mi 9t
Konular
1
Merhaba arkadaşlar ben yeni mi 9t aldım IMEI atıldı. MIUI 10 yüklü . Sistem güncellemesi geldi. Güncellemeyi indiriyorum. Yeniden baslattinca değişik bir ekran geliyor.wipe,fastboot, reeboot gibi birçok seçenek var. Birkez sistemi cokerttim. Şimdi yine aynı güncelleme geldi. Bana yardımcı olabilir misiniz

pendroz

Kardan Adam
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Redmi Note 4x
Konular
250
Merhaba arkadaşlar ben yeni mi 9t aldım IMEI atıldı. MIUI 10 yüklü . Sistem güncellemesi geldi. Güncellemeyi indiriyorum. Yeniden baslattinca değişik bir ekran geliyor.wipe,fastboot, reeboot gibi birçok seçenek var. Birkez sistemi cokerttim. Şimdi yine aynı güncelleme geldi. Bana yardımcı olabilir misiniz

Cihazınızın hakkında bölümünden bir ekran görüntüsü paylaşabilirmisiniz mevcut yüklü olan rom sürümünü görebilmemiz için.

Rpk029

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ramis
Cihazım
Mi 9t
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cihazınızın hakkında bölümünden bir ekran görüntüsü paylaşabilirmisiniz mevcut yüklü olan rom sürümünü görebilmemiz için.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şimdi güncellemeyi indirmeye korkuyorum

Şimdi güncellemeyi indirmeye korkuyorum

Son düzenleme:

Turgaykurumsal28

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Turgay
Cihazım
Mi 8 editio
Konular
20
Cihazınızın twrp recovery yüklü imei silinmesin diye tavsiye et rom kurmanız aksi halde imei niz silinebilir

pendroz

Kardan Adam
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Redmi Note 4x
Konular
250

Hocam cihazınızda Global resmi rom yüklü ama satıcı sanırım kaza ile IMEI numaranız silinmesin diye cihazınıza TWRP recovery yükleyip vermiş anladığım kadarı ile.TWRP kurulu cihazlarda güncelleme işlemi biraz farklı oluyor.

Verilerinizi yedekleyin.

Cihazınızın rom dosyasını aşağıdaki bulunan linkten cihazın hafızasına indiriyorsunuz.

2. verdiğim dosyayıda indirin

Cihazı kapatın.Ses açma ve güç tuşuna aynı anda basın, Mi logosu gelince parmaklarınızı bırakın.

TWRP Recovery menüsü açılacaktır.Buradan Install sekmesine gelip indirdiğiniz rom dosyasını göstererek romun yüklenmesini sağlayın.

İşlem bittiğinde cihazı yeniden başlatmayın indirdiğiniz Magisk dosyasını da aynı çekilde install menüsünden göstererek yükleyin.( TWRP silinmemesi için yapılan bir işlemdir)

Sonra Reboot diyerek menüden cihazınızı açabilirsiniz.

Jude2World

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Kağan
Cihazım
Xiaomi Mi9T
Konular
7
Hocam cihazınızda Global resmi rom yüklü ama satıcı sanırım kaza ile IMEI numaranız silinmesin diye cihazınıza TWRP recovery yükleyip vermiş anladığım kadarı ile.TWRP kurulu cihazlarda güncelleme işlemi biraz farklı oluyor.

Verilerinizi yedekleyin.

Cihazınızın rom dosyasını aşağıdaki bulunan linkten cihazın hafızasına indiriyorsunuz.

Cihazı kapatın.Ses açma ve güç tuşuna aynı anda basın, Mi logosu gelince parmaklarınızı bırakın.

TWRP Recovery menüsü açılacaktır.Buradan Install sekmesine gelip indirdiğiniz rom dosyasını göstererek romun yüklenmesini sağlayın.

İşlem bittiğinde cihazı yeniden başlatmayın indirdiğiniz Magisk dosyasını da aynı çekilde install menüsünden göstererek yükleyin.( TWRP silinmemesi için yapılan bir işlemdir)

Hocam merhaba, en son xiaomi.eu romuna geçmek için twrp yükledim ve son sürüme geçtim mi9t için. O günden beri bir güncelleme gelmediğinden dolayı arkadaşın yaşadığı gibi bir sorun yaşamadım fakat ben twrp yüklü olduğu için ota yoluyla güncelleme alamayacak mıyım sürekli bu şekilde mi yapmam gerekecek ?

Rpk029

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ramis
Cihazım
Mi 9t
Konular
1

Verilerinizi yedekleyin.

Şimdi onu deniyorum

pendroz

Kardan Adam
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Redmi Note 4x
Konular
250
Hocam merhaba, en son xiaomi.eu romuna geçmek için twrp yükledim ve son sürüme geçtim mi9t için. O günden beri bir güncelleme gelmediğinden dolayı arkadaşın yaşadığı gibi bir sorun yaşamadım fakat ben twrp yüklü olduğu için ota yoluyla güncelleme alamayacak mıyım sürekli bu şekilde mi yapmam gerekecek ?

Evet hocam EU rom güncellemesi de aynı şekilde sadece farkı magşsk dosyası flashlamaya gerek yok.

Tüm detaylar için aşağıdaki linki incelemenizi tavsiye ederim.

İpucu - Mi 9T-Mi9T Pro/Redmi K20-K20 Pro Hakkında -Sıkça Sorulan Sorular - Önemli İpuçları ve Çeşitli Rehberler

Rpk029

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ramis
Cihazım
Mi 9t
Konular
1
Üst Alt