- Adım
- Yusuf İslam
- Cihazım
- Xiaomi Mi 9SE
- Konular
- 9
İkinizede teşekkür ederim hocam biraz uğraştırdım sizide iyi forumlar
İkinizede teşekkür ederim hocam biraz uğraştırdım sizide iyi forumlar
Ücret istediği için beğeni yapılmadı.Ücret kısmı sonradan eklendi bende şu an beğeniyi sildim oldu mu
Ücretsiz bağlanmak isteyen arkadaş hatasını anladı ve durumu düzeltti.
Sizde mesajları okumadan ön yargılı yazıyorsunuz...
Begeninizi kaldirmaniz isabet olmuş ellerinize sağlık, dediginizde haklısınız mesajlarinizi da okudum. Paylaşip herkesin faydalanmasını saglamak yerine her konuda ücretli yardim sunmak hoş değil. Belki geçim kaynağı bu olabilir ama burasi bir forum neticede.
Sadece mesajinizda sert cikmistiniz ve ücretli mesajin altında beğeninizi görünce yazdım.
İyi günler dilerim.
attığınız linkten indirdim yüklemem için yardımcı olurmusunuz hocam videolara baktım fastboot rom yükleme adı altında ancak onların yüklediği dosyalar birden fazla benimkinde sadece 1 adet dosya var yine nasıl yapmam gerekiyor yardımcı olurmusunuzBuyurun global fastboot rom;
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
.tgz uzantılı dosyayı winrar/7z gibi programlarla ayrıștırmanız gerek hocam.attığınız linkten indirdim yüklemem için yardımcı olurmusunuz hocam videolara baktım fastboot rom yükleme adı altında ancak onların yüklediği dosyalar birden fazla benimkinde sadece 1 adet dosya var yine nasıl yapmam gerekiyor yardımcı olurmusunuz
attığınız linkten indirdim yüklemem için yardımcı olurmusunuz hocam videolara baktım fastboot rom yükleme adı altında ancak onların yüklediği dosyalar birden fazla benimkinde sadece 1 adet dosya var yine nasıl yapmam gerekiyor yardımcı olurmusunuz