Çözüldü Mi 9SE Fastboot da Kaldı

Holydao

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
1
Ücretli mi

Mi 9 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Arkadas yasadigim bir promlemle ilgili bana da ozelden mesaj atmisti. Her sorun yasayana ucretle yardimci olacaksak forumun anlami, mantigi nerde kaldi... 2 satir yazip fikir vermekten aciz miyiz bu kadar?

caner1453

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
caner
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
14
Arkadaşlar kusura bakmayın, yardımcı olmak istediğinizin farkındayım lakin imkanlarım kısıtlıydı cevap veremiyordum. Dün telefonuya gittim ve size telefoncunun telefonundan yanıt vermeye çalıştım. Sorun Mi flash ın telefonu görmemesiydi. Sorunun kaynağı driver eksikliğiymiş. Driver işini halledince mi flash telefonu gördü ve globale çevirdik.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Telefonda 10.2.2.0 yüklü, uygun twrp yükleyip EU 10.3.6.0 yüklemek istiyorum.
Nasıl yapabilirim.

Son düzenleme:

Holydao

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
1
Arkadaşlar kusura bakmayın, yardımcı olmak istediğinizin farkındayım lakin imkanlarım kısıtlıydı cevap veremiyordum. Dün telefonuya gittim ve size telefoncunun telefonundan yanıt vermeye çalıştım. Sorun Mi flash ın telefonu görmemesiydi. Sorunun kaynağı driver eksikliğiymiş. Driver işini halledince mi flash telefonu gördü ve globale çevirdik.

Telefonda 10.2.2.0 yüklü, uygun twrp yükleyip EU 10.3.6.0 yüklemek istiyorum.
Nasıl yapabilirim.
Gecmis olsun. Forumda mi 9 se icin tek tuşla twrp yukleme konusu var. Oradan twrp yukleyebilirsiniz. Daha sonra yuklemek istediginiz romun zip dosyasini indirin. Sonra twrp uzerinden wipe yapip yeni rom'u yu yukleyeceksiniz. Rom konusunda detayli anlatimi var zaten. Oncelikle twrp yukleyin.

caner1453

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
caner
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
14
Gecmis olsun. Forumda mi 9 se icin tek tuşla twrp yukleme konusu var. Oradan twrp yukleyebilirsiniz. Daha sonra yuklemek istediginiz romun zip dosyasini indirin. Sonra twrp uzerinden wipe yapip yeni rom'u yu yukleyeceksiniz. Rom konusunda detayli anlatimi var zaten. Oncelikle twrp yukleyin.
TWRP dem wipe data yaptıktan sonra telefonun hafızasına bilgisayardan herhangi bir şey atamıyorum. Bu durumda ne yapmalıyız.

Holydao

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
1
TWRP dem wipe data yaptıktan sonra telefonun hafızasına bilgisayardan herhangi bir şey atamıyorum. Bu durumda ne yapmalıyız.
Atabilmeniz lazim aslinda wipe haricinde format data dedikten sonra.

colins

Sch
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Colins
Cihazım
Mi 9se
Konular
4
Ücretli yardimci olacaklarin mesajını beğenip de ücretsiz bağlanmak isteyenlere tepki gösterilmesi de düşündürücü aslında.

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Ücretli yardimci olacaklarin mesajını beğenip de ücretsiz bağlanmak isteyenlere tepki gösterilmesi de düşündürücü aslında.

Ücret istediği için beğeni yapılmadı.Ücret kısmı sonradan eklendi bende şu an beğeniyi sildim oldu mu :)

Ücretsiz bağlanmak isteyen arkadaş hatasını anladı ve durumu düzeltti.

Sizde mesajları okumadan ön yargılı yazıyorsunuz...

Son düzenleme:

Yusufmi9se

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yusuf İslam
Cihazım
Xiaomi Mi 9SE
Konular
9
Twrp sürüm değiştirip deneyin ?
Hocam denedim rom u da yükledim ancak cihaz brick oldu galiba yeniden başlarken fastboot a geçiyor twrp de kuramıyorum fast boot için rom indirdim miflash görmüyor ve bendeki romun dosya ismi 'grus_eea_global_images_V10.2.9.0.PFBEUXM_20190524.0000.00_9.0_eea_aa49baa4dd.gz' içindede aynı isme sahip yanlızca 1 dosya var yanlış dosyayımı indirmişim ?

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Hocam denedim rom u da yükledim ancak cihaz brick oldu galiba yeniden başlarken fastboot a geçiyor twrp de kuramıyorum fast boot için rom indirdim miflash görmüyor ve bendeki romun dosya ismi 'grus_eea_global_images_V10.2.9.0.PFBEUXM_20190524.0000.00_9.0_eea_aa49baa4dd.gz' içindede aynı isme sahip yanlızca 1 dosya var yanlış dosyayımı indirmişim ?

Mi-Flash driverlar kurulu mu ? Farklı Mi-Flash sürümlerini deneyin,PC'nin farklı usb girişini deneyin.
Linkten grus_global_images_V10.3.3.0.PFBMIXM romu direk C yani masa üstüne indirin. Mi-Flash sürümünde en altta CLEAN ALL seçili olacak dikkat edin

Burdan mi flash uygulamasını indirin. Ben 3 sefer MiFlash20180528 bu sürümü kullandım hiç hata almadım.

Mi Flash Tool – Xiaomi Tools

Yusufmi9se

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yusuf İslam
Cihazım
Xiaomi Mi 9SE
Konular
9
Mi-Flash driverlar kurulu mu ? Farklı Mi-Flash sürümlerini deneyin,PC'nin farklı usb girişini deneyin.
Linkten grus_global_images_V10.3.3.0.PFBMIXM romu direk C yani masa üstüne indirin. Mi-Flash sürümünde en altta CLEAN ALL seçili olacak dikkat edin

Burdan mi flash uygulamasını indirin. Ben 3 sefer MiFlash20180528 bu sürümü kullandım hiç hata almadım.

Mi Flash Tool – Xiaomi Tools
sistem belirtilen dosyayı bulamıyor hatası alıyorum hocam

Bence rom dosyasında sıkıntı var dosyanın uzantısı ne olmalı ?

Üst Alt