Çözüldü Mi 9SE Fastboot da Kaldı

Yusufmi9se

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yusuf İslam
Cihazım
Xiaomi Mi 9SE
Konular
9
Konuyla alakasız ama yeni konu açmak istemedim acil yardımınız gerek xiaomi mi9se system app remover ile youtube u sildim vanced yüklemek için sonra yeniden başlatayım dedim fast boota giriyor cihaz yardım twrp yüklü twrpden yedek almaya çalıştım hata verdi başka nasıl yedek alırım rom yüklemek hiç istemiyorum yokmu başka çaresi

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Konuyla alakasız ama yeni konu açmak istemedim acil yardımınız gerek xiaomi mi9se system app remover ile youtube u sildim vanced yüklemek için sonra yeniden başlatayım dedim fast boota giriyor cihaz yardım twrp yüklü twrpden yedek almaya çalıştım hata verdi başka nasıl yedek alırım rom yüklemek hiç istemiyorum yokmu başka çaresi

Twrp sürüm değiştirip deneyin ?

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
hocam aynı sorunu yaşadım 1 saattir yeni çözdüm arkadaşlara da destek verebilirim

Her çözüm arayana uzaktan mı bağlanacaksınız ? Yazın buraya herkes faydalansın...

Benim alıntıladığım arkadaş twrp ile yedek alamıyormuş ? Hata veriyormuş ? Bu durumumu çözdünüz ?

trojen610

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
Mi 9 SE (Grus)
Meslek
Siber Güvenlik Uzm
Konular
7
Her çözüm arayana uzaktan mı bağlanacaksınız ? Yazın buraya herkes faydalansın...

Benim alıntıladığım arkadaş twrp ile yedek alamıyormuş ? Hata veriyormuş ? Bu durumumu çözdünüz ?
evet uzaktan bağlanarak destek sunabilirim, ücrete gerek yok. Amaç networking oluşsun :)
bende twrp giremiyor flashladığım halde çalışmıyordu, rom flashlayarak çözdüm.
twrp atmadan yedek alamaz, uzaktan twrp atmayı deneyebilirim isterse

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
evet uzaktan bağlanarak destek sunabilirim, ücrete gerek yok. Amaç networking oluşsun :)
bende twrp giremiyor flashladığım halde çalışmıyordu, rom flashlayarak çözdüm.
twrp atmadan yedek alamaz, uzaktan twrp atmayı deneyebilirim isterse

Güzel kardeşim lütfen mesajları okuyarak çözüm üretelim, alıntıladığım arkadaşın mesajını okur musun...

trojen610

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
Mi 9 SE (Grus)
Meslek
Siber Güvenlik Uzm
Konular
7
Cihaza 10.3.6.0 yüklemek için TWRP den sıfırladım. Bilgisayardaki romu telefona aktarmaya çalıştım lakin telefon sıfırlandığı için hata verdi. Şuan ne yapmam gerekli.

TeamWiever den yardımcı olabilecekler konuya mesaj atarak belirtirse özelden TW atabilirim.
şunun için demiştim hocam

ArsenicW

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Burak
Cihazım
Mi 9 SE
Meslek
Bilişim
Konular
3
Twrp gelmiyorsa da drivers mevcut ise miflash ile sorun çözülmeli. Aynı durumu yaşamış ve mi flash ile çözüm üretmiştim. Arkadaş miflash denedim olmuyor demiş. Spesifik ne hata verdiğini de belirtmemiş. Bu şekilde zaten konu askıda kalır.

Üst Alt