Diğer Mi 9 T Pro Ekran Süresi Paylaşımı

serkan85

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
MI 10T 8/128
Meslek
Bilgisayar Donanım
Konular
4
Ekran süresi olarak 11 saat mı aldınız? İnanılmaz, benim için hayal gibi. Alkışşşş

ayberg653 youtube da 10 saat süre bende alırım herhalde :) Bi gün açık bırakıp test edicem cihazı :) Maşallah diyelim hocam. Bende oyun var ama öyle yüksek grafik içeren oyun değil. clash royal oynarım o da günde 1 saat civarında. ona rağmen max 6 saat alıyorum. :)

ayberg653

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ayberg
Cihazım
Htc d816
Konular
4
ayberg653 youtube da 10 saat süre bende alırım herhalde :) Bi gün açık bırakıp test edicem cihazı :) Maşallah diyelim hocam. Bende oyun var ama öyle yüksek grafik içeren oyun değil. clash royal oynarım o da günde 1 saat civarında. ona rağmen max 6 saat alıyorum. :)
YouTube 10 izlemedim hocam 1-2 saattir. Veri hatası olmuş orada. Toplayınca Instagram + YouTube zaten 14 saat yapıyor

lazye

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
OnePlus 6
Konular
30
Bliss rom. Oyun yok ve wifi . serkan85
10 saat youtube ile bence çok çok iyi bir süre değil. Günlük olarak sosyal medya,arama,oyun,harita, mobil veri, video bu kullanımların tamamında ne kadar ekran süresi verebiliyor bence bu daha doğru bir sonuç olacaktır. Kişisel fikrim bu yönde hepimiz cihazlarımızı farklı senaryolar ile kullanıyoruz.

serkan85

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
MI 10T 8/128
Meslek
Bilgisayar Donanım
Konular
4
10 saat youtube ile bence çok çok iyi bir süre değil. Günlük olarak sosyal medya,arama,oyun,harita, mobil veri, video bu kullanımların tamamında ne kadar ekran süresi verebiliyor bence bu daha doğru bir sonuç olacaktır. Kişisel fikrim bu yönde hepimiz cihazlarımızı farklı senaryolar ile kullanıyoruz.
Katılıyorum. Mesela ben Bluetooth, Mobil Veri, WiFi,Gps ve ekran aydınlatma seviyesi hep açık :) birde oyun oynarım 5 saat bana çok bile

Redmi K20 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ayberg653

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ayberg
Cihazım
Htc d816
Konular
4
10 saat YouTube izlemem imkansiz :D hata olmuş orada. Günlük Instagram Twitter Youtube tarayıcı şeklinde wifi ile kullandım. 10 saat YouTube, 3 saat Instagram ile 13 saat yapıyor zaten. Yukarıda da yazdım 10 saat YouTube hatalı. Diğer süreleri toplayınca 8 saate yakın çıkıyor. 2 saat YouTube yani ortalama. Muhtemelen YouTube vanced arka planda açık kaldığı için süreye saydı.

yagamisan

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
yagami
Cihazım
Redmi k60
Meslek
Gizli Youtuber
Konular
3
UnlnViTeD Hocamın tavsiyesi üzerinde kurduğum ilk aosp romum Bliss'den 2. Şarj döngüsünden selamlar.. MIUI ile eziyet çekmişim aylardır :)

hangi rom hocam kernellimi aşık oldım ekran süresine :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

UnlnViTeD Hocamın tavsiyesi üzerinde kurduğum ilk aosp romum Bliss'den 2. Şarj döngüsünden selamlar.. MIUI ile eziyet çekmişim aylardır :)

hocam indirme linkini direk atar mısın kullandıgınız sürümün

Son düzenleme:

lazye

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
OnePlus 6
Konular
30
10 saat YouTube izlemem imkansiz :D hata olmuş orada. Günlük Instagram Twitter Youtube tarayıcı şeklinde wifi ile kullandım. 10 saat YouTube, 3 saat Instagram ile 13 saat yapıyor zaten. Yukarıda da yazdım 10 saat YouTube hatalı. Diğer süreleri toplayınca 8 saate yakın çıkıyor. 2 saat YouTube yani ortalama. Muhtemelen YouTube vanced arka planda açık kaldığı için süreye saydı.
10 saat youtube +3 saat instagram =13 saat şeklnde hesaplanmıyor hocam toplam 11 saat ekran süresi içerisinde 10 saat yotuube kullanırken 3 saat instagram kullanmışsın arka planda youtube çalışıyorsa onu da gösterir. 10+3=13 saat ekran süresi şeklinde değil. Birden fazla şeyi aynı anda yapmışsınız 11 saat içerisinde grafikte hatalı olan bişey yok. Örn; Facebook takılırken aynı anda instagram aynı anda youtube vanced çalıştırabilirsiniz. Bu da 11 saat ekran süresi içine aynı anda kullandığınız her uygulamaya eklenir.

ayberg653

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ayberg
Cihazım
Htc d816
Konular
4
hangi rom hocam kernellimi aşık oldım ekran süresine :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam indirme linkini direk atar mısın kullandıgınız sürümün
Buyrun hocam

10 saat youtube +3 saat instagram =13 saat şeklnde hesaplanmıyor hocam toplam 11 saat ekran süresi içerisinde 10 saat yotuube kullanırken 3 saat instagram kullanmışsın arka planda youtube çalışıyorsa onu da gösterir. 10+3=13 saat ekran süresi şeklinde değil. Birden fazla şeyi aynı anda yapmışsınız 11 saat içerisinde grafikte hatalı olan bişey yok. Örn; Facebook takılırken aynı anda instagram aynı anda youtube vanced çalıştırabilirsiniz. Bu da 11 saat ekran süresi içine aynı anda kullandığınız her uygulamaya eklenir.
hocam yatarken video açıp otomatik ara verme özelliğini açıyorum. Sonra tuş kendi kilitleniyor uyuduktan sonra. Yani ekran süresi içinde 10 saat youtubedan içerik izlemediğimi anlatmaya çalışıyorum. Zaten bir şey kanıtlama isteğim yok. Romun pil performansının iyi olduğunu göstermek istedim sadece :)

yagamisan

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
yagami
Cihazım
Redmi k60
Meslek
Gizli Youtuber
Konular