Diğer Mi 9 T Pro Ekran Süresi Paylaşımı

dakika91

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ibrahim
Cihazım
redmi
Konular
2
Valla aosp den tutunda MIUI custom romlarin çoğunu değil hepsini denedim, yine dönüp dolaşıp masik Roma döndüm..Batarya performansı da çok çok iyi. Bundan daha iyisi olamaz zaten..

Custom Kernek filan yok, sadece dosya sistemini ext4 den f2fs ye çevirdim.. Batarya açısından da daha az pil tükettiği gerçek..

1.5 yıllık telefon..

Ekli dosyalar

• Screenshot_2020-11-22-16-17-35-196_com.digibites.accubattery.jpg
    Screenshot_2020-11-22-16-17-35-196_com.digibites.accubattery.jpg
    429,7 KB · Görüntüleme: 52
  • Screenshot_2020-11-22-16-17-28-166_com.miui.securitycenter.jpg
    Screenshot_2020-11-22-16-17-28-166_com.miui.securitycenter.jpg
    245,6 KB · Görüntüleme: 53

ercan19866

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ercan
Cihazım
Mi9t pro
Konular
1
Bende masikden eu stabile geçmeyi düsünüyordum iyi olduğu bunu öğrendiğim

hidalgo58

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
iphon15 pro max
Meslek
sağlık
Konular
30
Valla aosp den tutunda MIUI custom romlarin çoğunu değil hepsini denedim, yine dönüp dolaşıp masik Roma döndüm..Batarya performansı da çok çok iyi. Bundan daha iyisi olamaz zaten..

Custom Kernek filan yok, sadece dosya sistemini ext4 den f2fs ye çevirdim.. Batarya açısından da daha az pil tükettiği gerçek..

1.5 yıllı

serkan85

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
MI 10T 8/128
Meslek
Bilgisayar Donanım
Konular
4

1.5 yıllık telefon..
Format atılır iken f2fs yapıp direk rom mu kurdunuz ? Bende masik kullanıyorum şu anda.

Redmi K20 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hakvl

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Xiaomi Mi9T PRO
Meslek
Programcı
Konular
11
Ekran süresinin cogu YouTube video ama olsun. Bana gayet guzel geldi..

Ekli dosyalar

• Screenshot_20201123-115444233.jpg
    Screenshot_20201123-115444233.jpg
    205,7 KB · Görüntüleme: 44
  • Screenshot_20201123-115519080.jpg
    Screenshot_20201123-115519080.jpg
    176,3 KB · Görüntüleme: 43

sametcolak2

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Samet
Cihazım
Mi 9t pro
Konular
5

1.5 yıllık telefon..
Hocam Masik'in hangi sürümünü kullanıyorsunuz, bir de dosya sistemi nasıl değişiyor söylediğiniz şekilde ?

dakika91

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ibrahim
Cihazım
redmi
Konular
2
Arkadaşlar Masik Premium son sürüm kullanıyorum. 30 Ağustos tarihinde çıkan sürümünü.

F2FS olayına gelince normal bir şekilde romunuzu kuruyorsunuz. Kurduktan sonra at kısma yüklediğim dosyayı indirip twrp ile instal deyin. İnstal dedikten sonra sırayla cache ve data kısımları için, WIPE,ADVANCED WIPE, cache veya data seçin,seçtikten sonra reapir or change file system deyin, change file system seçin,f2fs seçin ve kaydırın. Cache ve data kısımları için ayrı ayrı yapın ve telefonu başlatın.İşlem bu kadar

Not: Yedeklerinizi almayı unutmayın varsa,çünkü tüm dahili veriler silinecektir. Bu işlemden sonra telefonun daha seri olduğunu da görürsünüz zaten.

Ekli dosyalar

• f2fs-patched-fstab.zip
    126,5 KB · Görüntüleme: 9

sametcolak2

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Samet
Cihazım
Mi 9t pro
Konular
5
Arkadaşlar Masik Premium son sürüm kullanıyorum. 30 Ağustos tarihinde çıkan sürümünü.

F2FS olayına gelince normal bir şekilde romunuzu kuruyorsunuz. Kurduktan sonra at kısma yüklediğim dosyayı indirip twrp ile instal deyin. İnstal dedikten sonra sırayla cache ve data kısımları için, WIPE,ADVANCED WIPE, cache veya data seçin,seçtikten sonra reapir or change file system deyin, change file system seçin,f2fs seçin ve kaydırın. Cache ve data kısımları için ayrı ayrı yapın ve telefonu başlatın.İşlem bu kadar

Not: Yedeklerinizi almayı unutmayın varsa,çünkü tüm dahili veriler silinecektir. Bu işlemden sonra telefonun daha seri olduğunu da görürsünüz zaten.
Teşekkür ederim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam bu işlemi her rom yüklediğimizde yapmak gerekiyor mu yoksa kalıcı bir işlem mi bu ?

Son düzenleme:
Üst Alt