- Adım
- Kudret
- Cihazım
- Mi8
- Konular
- 50
Takipteyiz teşekkür ediyorum ilginiz içinŞimdilik en iyi yöntem bu hocam. Daha iyi şeyler keşfedersem paylaşırım.
Takipteyiz teşekkür ediyorum ilginiz içinŞimdilik en iyi yöntem bu hocam. Daha iyi şeyler keşfedersem paylaşırım.
Takipteyiz teşekkür ediyorum ilginiz için
Benimde favori romlarımın arasında Masik X...MASIK X 11-3 + gpu driver guncelleme + candy 6.4 kullaniyorum. Tum gun evdeydim, parlaklik tahminime gore %25-35 araligindaydi. 14 saat ekran suresi aldım yaptigim islemler: youtube, wpp, chrome, oyun(eski bir oyun oldugu icin telefonu kasmiyor zannedersem). Masik romu herkese tavsiye ederim, ozellikle baya bir sistem uygulamasini devredisi birakmaniza izin verdigi icin arka planda calisan uygulamalar cok azaldi. Bunun da etkisi vardir herhalde ekran goruntusu suresinde
Aynen, wifi ve kulaklik. maksimum 2 saat hoparlordedir, geri kalan zamanda hep kulaklıklaydimBenimde favori romlarımın arasında Masik X...
Ekran Süresinde yeni rekorun sahibisin (◔‿◔)
Galiba çoğu zaman WiFi ve Kulaklık ileydi değil mi?
Mi rom 11.0.8 canedy kernel 6.1 mevcutHangi romu yüklediniz ? ve kernel mevcut mu ?
Hocam altın kemeri haketti senin rom ve kernel. Ben mmx ve candy ile 13 saat görebildim.Kullanım şeklimiz de benzer. Sadece ben parlaklığı %70-80 lerde kullandım. Dizi izliyordum ve gece çekimleri düşük parlaklıkta izlenmiyor malum. Masik x 11.3 romda genel kullanım ile bilinen hatalar var mıMASIK X 11-3 + gpu driver guncelleme + candy 6.4 kullaniyorum. Tum gun evdeydim, parlaklik tahminime gore %25-35 araligindaydi. 14 saat ekran suresi aldım yaptigim islemler: youtube, wpp, chrome, oyun(eski bir oyun oldugu icin telefonu kasmiyor zannedersem). Masik romu herkese tavsiye ederim, ozellikle baya bir sistem uygulamasini devredisi birakmaniza izin verdigi icin arka planda calisan uygulamalar cok azaldi. Bunun da etkisi vardir herhalde ekran goruntusu suresinde
Bende MasikX 11.3 kullanıyorum hocam ama 6.1 kernel ile çünkü 6.4 kernel performansı daha düşük...Hocam altın kemeri haketti senin rom ve kernel. Ben mmx ve candy ile 13 saat görebildim.Kullanım şeklimiz de benzer. Sadece ben parlaklığı %70-80 lerde kullandım. Dizi izliyordum ve gece çekimleri düşük parlaklıkta izlenmiyor malum. Masik x 11.3 romda genel kullanım ile bilinen hatalar var mı
Mmx roma 6.1 kernel taktırdım%80 parlaklık ile 13 saat ekran süresi almak mı? Hocam 6bin Mah batarya mi taktirdiniz?