- Adım
- hakan
- Cihazım
- mi9se
- Konular
- 0
yani bana güncelleme gelecekmi yoksasiz stabil sürüm kullanıyorsunuz . Bu gelen güncellemeler beta güncellemesi
yani bana güncelleme gelecekmi yoksasiz stabil sürüm kullanıyorsunuz . Bu gelen güncellemeler beta güncellemesi
Pc ye indirinRom dosyasını hemen atmayın derken önce pc ye mi indirelim 9.10.17 romunu .Twrp ana ekrana geldıkten sonra rom dosyasını pc den telefona download kısmınamı atıcaz usb kablosunu takıp ? twrp ana ekrandayken bağlanabılıyormuyuz cıhaza usb ile veri alışverişi için ? Ayrıca imei gitmez dimi !
şuan pc ye ındırıyorum ardından resımlerımı felan pc ye aktarıcam ...rom dosyasını telefona nezaman atacağımı anlayamadımPc ye indirin
Pc den TWRP ye usb bağlantısı ile telefona atabilirsiniz
Defalarca yaptım gitmedi
masaüstü sitesi isteyin 3 noktadan kendisi inerBi turlu indiremedim nasil olcak ilk kez guncelleme yapcam gerekli bilgiye sahip degilim yardim
dostum,önce format data yapacaksın.sonra ana ekran gelip reboot recovery diyeceksin.tekrar açılınca romu telefona atıp install den seçip kuruyorsunşuan pc ye ındırıyorum ardından resımlerımı felan pc ye aktarıcam ...rom dosyasını telefona nezaman atacağımı anlayamadım
dostum,önce format data yapacaksın.sonra ana ekran gelip reboot recovery diyeceksin.tekrar açılınca romu telefona atıp install den seçip kuruyorsunşuan pc ye ındırıyorum ardından resımlerımı felan pc ye aktarıcam ...rom dosyasını telefona nezaman atacağımı anlayamadım
Temiz bir kurulum için ;şuan pc ye ındırıyorum ardından resımlerımı felan pc ye aktarıcam ...rom dosyasını telefona nezaman atacağımı anlayamadım
tamamdır hocam sağolasın denıycemdostum,önce format data yapacaksın.sonra ana ekran gelip reboot recovery diyeceksin.tekrar açılınca romu telefona atıp install den seçip kuruyorsun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
dostum,önce format data yapacaksın.sonra ana ekran gelip reboot recovery diyeceksin.tekrar açılınca romu telefona atıp install den seçip kuruyorsun
güncelleme yapsam bişi olurmu yoksa globale ayriyeten güncelleme gelecekmiyani bana güncelleme gelecekmi yoksa
Guncelleme gelir beklemek istemiyorsanız buradan romu indiirip kurabilirsiniz twrp üzerindengüncelleme yapsam bişi olurmu yoksa globale ayriyeten güncelleme gelecekmi
Hocam kesinlikle miui10'a göre 2 kat daha iyi. Bu kadarını söylemem kafi olur sanırsam... Deneyin derim çünkü hiç pişman olmazsınız.Pil süresi nasıl hocam?