Rom [Android Q]Mi 9 SE - Xiaomi.eu MIUI 11 v11.0.2.0 Kararlı Rom İndirme Bağlantısı

Cihan41

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Cihan
Cihazım
Mi9se
Konular
0
Hocam orada yazanları sırasıyla yaptıysanız başka PC de deneyiniz
yaptım hocambaska pc dede denedim durum aynı pc telefonu görüyor bilgisayarımdan girdigimde telefon mi9se olarak cıkıyo içine giriyorum içinde sadece TRWP dosyası cıkıyo ama onunda içi boş indirdigim zip dosyasını yeniden kopyalayapıstır yapıyorum ama tekrar hata veriyor

Nescafe656

Mevlüt
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt
Cihazım
S24 Ultra
Meslek
Kombi Tamiri
Konular
72
yaptım hocambaska pc dede denedim durum aynı pc telefonu görüyor bilgisayarımdan girdigimde telefon mi9se olarak cıkıyo içine giriyorum içinde sadece TRWP dosyası cıkıyo ama onunda içi boş indirdigim zip dosyasını yeniden kopyalayapıstır yapıyorum ama tekrar hata veriyor
Dosya sağ tıklayıp gönder diyip denermisinz

ynsyns

Mi9 SE (grus)
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
Mi9 SE
Konular
98
Hocam kesinlikle miui10'a göre 2 kat daha iyi. Bu kadarını söylemem kafi olur sanırsam... Deneyin derim çünkü hiç pişman olmazsınız.
9.9.26 mı hocam daha iyi olan? 3.3.0 çin twrpsi ile denicem çünkü 3.3.1.3 hata vermişti

attcaksaw

Cezalı Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut Furkan
Cihazım
Mi 9 SE
Meslek
Bar Şefi
Konular
99
Çok beğenmedim bu sürüm sıkıntılı biraz kameradan galeriye geçmiyor ram tüketimi artmış ayrıca kasmalar oluyor arada.

serserim_09

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
sabri
Cihazım
m2 note
Konular
0
evet bi desen sifresi gelmişti bende yaptım ve vipeleri yapıp room u kurmadan yanlıslıkla yeniden baslattım giden dosyalar falan öenmli degil şimdilik telefon calıssın yeter biliyosanız neler yapmam lazım
Hocam aynısı başıma geldi tüm wipe kısımları varta hepsini işaretle SD vs hepsini sil yeniden başlat tekrardan twrp yuklemen gerekebilir twrpye gir bu geliş dosyayı atabileceksin pcde telefonu gördüğünde dosyalar olmayacak sıkıntı yapma atabileceksin dosyayı bu şekilde olmazsa fastboot rom atman gerekir ama o uzun ve karışık biraz

Cihan41

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Cihan
Cihazım
Mi9se
Konular
0
9.9.26 mı hocam daha iyi olan? 3.3.0 çin twrpsi ile denicem çünkü 3.3.1.3 hata vermişti[/QUOTEkaldırdım tekrar kurdum güncel olarak ama yine aynı ben bu trwp de bulunan bişeyleridemi sildim acaba once 4 wipe denilenleri yaptım yukarda atılan konuyu inceleyip format data yaptım sonrasında sadece trwp klösrü kaldı trwp nin sürümü 3.3.0-0421
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam aynısı başıma geldi tüm wipe kısımları varta hepsini işaretle SD vs hepsini sil yeniden başlat tekrardan twrp yuklemen gerekebilir twrpye gir bu geliş dosyayı atabileceksin pcde telefonu gördüğünde dosyalar olmayacak sıkıntı yapma atabileceksin dosyayı bu şekilde olmazsa fastboot rom atman gerekir ama o uzun ve karışık biraz
hepsini yaptım sildim tekrar baslattım fakat sonuc yine aynı hocam malesef bu konlarda bilgim yoktu artık hiç bişey bilmiyo durumdayım :D

Son düzenleme:

serserim_09

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
sabri
Cihazım
m2 note
Konular
0
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hepsini yaptım sildim tekrar baslattım fakat sonuc yine aynı hocam malesef bu konlarda bilgim yoktu artık hiç bişey bilmiyo durumdayım :D
Hocam o zaman tek çözüm fastboot rom.kurmaniz diğer türlü olmaz ben fastboot rom kurmadan kurtarmistim tam olarak nasıl olduğunu birebir hatırlayamıyorum maalesef tüm.dosyalarinsilknce düzelmişti diye hatırlıyorum

ribac23

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
cabir
Cihazım
s6 edge
Konular
50
Üst Alt