- Adım
- Hakan
- Cihazım
- Mi 9 se
- Konular
- 0
teşekkürler
teşekkürler
Pil süresi nasıl hocam?Miui11 stabil
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
11 yükleyecek isen hiç bekleme yükle derim stabil olanı yükledim ben çok memnunum.
''yine de indirmeyi deneyin'' yazan yere basın.inerBi turlu indiremedim nasil olcak ilk kez guncelleme yapcam gerekli bilgiye sahip degilim yardim
''yine de indirmeyi deneyin'' yazan yere basın.iner
Hocam Google Chrome ile indiriyorsan masaüstü sürüm olmamdigi için o hatayı veriyor sağ üstten masaüstü sürüm derseniz direk iner diğer türlü yinede indir dediğin zaman indirir sıkıntı yokYanlis surume yanlis bisey yuklemeye calismiyorum sanirim dogru yoldayim dogrumudur
Hocam Google Chrome ile indiriyorsan masaüstü sürüm olmamdigi için o hatayı veriyor sağ üstten masaüstü sürüm derseniz direk iner diğer türlü yinede indir dediğin zaman indirir sıkıntı yok
MI 9 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
verileriniz önemli değilse.sıfırdan kurulum yapın twrpden.hem miui,hemde android sürümünüz değişecek,iyi olur.Yanlis surume yanlis bisey yuklemeye calismiyorum sanirim dogru yoldayim dogrumudur
Veriler pek onemli degil zaten tlfn yeni uygulamalar var sadece,difirdan kurulum yapmak icon nasil bi yol izlemem lazim dedigim gibi ilk kez xiaomi kullanip ilk kez guncelleme yapiyorum kusura bakmayinverileriniz önemli değilse.sıfırdan kurulum yapın twrpden.hem miui,hemde android sürümünüz değişecek,iyi olur.