- Adım
- hakan
- Cihazım
- mi5s 64gb
- Konular
- 3
BEN DIREK YAPTIM BIR SIKINTI CIKMADIarkadaşlar beta ustune direk kararlı yükleme yapsam sıkıntı çıkar mı
BEN DIREK YAPTIM BIR SIKINTI CIKMADIarkadaşlar beta ustune direk kararlı yükleme yapsam sıkıntı çıkar mı
arkadaşlar beta ustune direk kararlı yükleme yapsam sıkıntı çıkar mı
geçmeni tavsiye etmem beta daha iyi az önce geri döndüm stabil den miui11 beta yükle bence stabil olanda Bluetooth ve mesajlar çalışmıyor gördüğüm sorunlar bunlar ve TWRP'den direk beta ya geçtim hiç bakmadım kullanmadım başka bi çok sorun vardır belki ama bu ikisi yettiMiui eu 11.0.3 sürümü kullanan arkadaşlara sorum var. Sıkıntılar nelerdir tamamen temiz kurulum yapmış birine soruyorum. Geçiş yapıcam nasıl iyimi sorunlar varmı merak ettim. Şarjı nasıl gitmekte bide ?
temiz kurulum yaparak mı gecmıstın bende mesajlrda ve bluetootht sorunu yokgeçmeni tavsiye etmem beta daha iyi az önce geri döndüm stabil den miui11 beta yükle bence stabil olanda Bluetooth ve mesajlar çalışmıyor gördüğüm sorunlar bunlar ve TWRP'den direk beta ya geçtim hiç bakmadım kullanmadım başka bi çok sorun vardır belki ama bu ikisi yetti
Hayır temiz kurulum yapmadım beta da sorun yok bende temiz kuruluma gerek yok diye düşündüm bazı arkadaşlarda sıkıntı var mesajlarda açılmıyor çoğu kişidetemiz kurulum yaparak mı gecmıstın bende mesajlrda ve bluetootht sorunu yok
bende ilk öyle getim hata aldı sonra wipe yaparak geçtim sıkıntı yok ama betaya geri dönecem şarj leş gibi olduHayır temiz kurulum yapmadım beta da sorun yok bende temiz kuruluma gerek yok diye düşündüm bazı arkadaşlarda sıkıntı var mesajlarda açılmıyor çoğu kişide
betaya geri dönüyorum bende memnun kalmadım stabıldenArkadaşlar ben kararlı olanı yükledim bir kaç gün şarj süresi daha iyi oldu şimdi aradan bir hafta falan geçti şarj süresi yine eski haline döndü resmen sömürüyor özellikle de Android sistem yaklaşık %20-30 arasında. Ekran süresi 2.3 saat zor görüyorum. Hiç bir sosyal medya uygulaması kullanmıyorum günde en fazla yarım saat oyun oynarım o da farklı zamanlar da. Onun haricin de zaten telefon bekleme de 1 saatte neredeyse yüzde 2-3 şarj yiyiyor buda korkunç bir rakam. Ultra güç tasarruf modu yapmışlar en çok istediğim şey ama bu da tam palavra açıyorsun şarj 80lar da falalan 250 saat süre gösteriyor ama komik olan şu ki 1 saatte yine 1-2 şarj gidiyor özet olarak şu Android sistem zirvasi ve bekelemede şarj az gitmesi için çözüm var mı.
Always on display kullanıyorsanız kapatın. Sözde amoled bu şarj yemiyor. Açıyorum normalde 1 yerken aod ile 10 yiyor anlamadım samsungda böyle değildi.Arkadaşlar ben kararlı olanı yükledim bir kaç gün şarj süresi daha iyi oldu şimdi aradan bir hafta falan geçti şarj süresi yine eski haline döndü resmen sömürüyor özellikle de Android sistem yaklaşık %20-30 arasında. Ekran süresi 2.3 saat zor görüyorum. Hiç bir sosyal medya uygulaması kullanmıyorum günde en fazla yarım saat oyun oynarım o da farklı zamanlar da. Onun haricin de zaten telefon bekleme de 1 saatte neredeyse yüzde 2-3 şarj yiyiyor buda korkunç bir rakam. Ultra güç tasarruf modu yapmışlar en çok istediğim şey ama bu da tam palavra açıyorsun şarj 80lar da falalan 250 saat süre gösteriyor ama komik olan şu ki 1 saatte yine 1-2 şarj gidiyor özet olarak şu Android sistem zirvasi ve bekelemede şarj az gitmesi için çözüm var mı.
Yok hocam ben zaten şarj yönünden muzdarip biriyim sürekli açık ekran kullanır mıyım... Her şeyi kısıtlıyorum yine de sonuç kötü.Always on display kullanıyorsanız kapatın. Sözde amoled bu şarj yemiyor. Açıyorum normalde 1 yerken aod ile 10 yiyor anlamadım samsungda böyle değildi.