Stopya
twrp nini yüklü olduğunu varsayıyorum. twrp üzerinden öncelikle wipe veya temizlik kısmından gelişmiş temizlik- data, cache, dalvik ve sistem bunları işaretleyip sileceksin. daha sonra install bölümünden indirdiğin dosyayı seçip yükleyeceksin sana yeniden başlatmanı veya cache-dalvik silmeni isteyen kutucuk çıkacak alt kısımda cache-dalvik olanı seçip uyguladıktan sonra yeniden başlatacaksınVeriler pek onemli degil zaten tlfn yeni uygulamalar var sadece,difirdan kurulum yapmak icon nasil bi yol izlemem lazim dedigim gibi ilk kez xiaomi kullanip ilk kez guncelleme yapiyorum kusura bakmayin
Ayarlardan cihazım diyip ekran görüntüsü atarmısınızbende mi9 se ama güncelleme gelmedi bana bide benim tel global deyil nasıl yapıcam güncellemeyi
Ayarlardan cihazım diyip ekran görüntüsü atarmısınız
Ayarlardan cihazım diyip ekran görüntüsü atarmısınız
siz stabil sürüm kullanıyorsunuz . Bu gelen güncellemeler beta güncellemesiMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
şimdiden çok teşekkür ederim ilgilendiğiniz için
Rom dosyasını hemen atmayın derken önce pc ye mi indirelim 9.10.17 romunu .Twrp ana ekrana geldıkten sonra rom dosyasını pc den telefona download kısmınamı atıcaz usb kablosunu takıp ? twrp ana ekrandayken bağlanabılıyormuyuz cıhaza usb ile veri alışverişi için ? Ayrıca imei gitmez dimi !Android 9'dan geçecekler şu adımları uygulayarak geçsinler sorun yaşamamak için....
Rom kurulurken verileriniz silinecek, resim, video, müzik vs varsa PC’ye yedek alın..
Yedek aldıktan sonra twrp ye girip şu adımları yapacaksınız....
Kesinlikle ROM dosyasını hemen atmayın.
Format data yaptıktan sonra atacaksınız rom zip dosyasını.
1- Wipe -> format data -> yes yazıyoruz.
Format işlemi bittikten sonra, twrp ana ekrana gelip
Reboot ->recovery diyoruz telefon kapanıp twrp yeniden başlıyor.
2- Twrp ana ekran geldikten sonra yükleyeceğimiz rom dosyasını telefon hafızasına atıyoruz.
Twrp ana ekranda install kısmından rom dosyasını yüklüyoruz...
İlk açılış 10 dk sürebilir, heyecan ve panik yapmıyoruz...