Çözüldü Mİ 9 SE Miflash hatası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Holydao

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
yok
Telefon Modeli
mi 9 se
Bootloader Kilidi
Açık
İyi günler,
EU beta rom yüklü cihazıma mi room yükleme girişimim şu an için çok kötü sonuçlandı.
Öncelikle backup yaptım ancak yaptığım backup'ı geri yükleyemedim, cihaz mi ekranında kalıyor, bootloop oluyor.
İndirdiğim ROM'u (mi room 9.8.15) yüklemeyi denedim maalesef o da yüklenmedi, error 7 veriyordu.
Bunu çözmeye çalışırken telefonun sdcard kısmını da sildim sanırım, içinde anlamsız dosya isimleri görünmeye başladı, telefona dosya kopyalama yapamıyorum, içindeki yedeklemeyi ve romu göremiyorum. Yedeklemeyi bilgisayarıma da almıştım.
Miflash ileyükleme üzere .tgz uzantılı global rom indirdim ancak onda da "update crc list failed" diye bir hata alıyorum. crc list dosyası mevcut ancak hata devam ediyor.
Şu an çaresiz kaldım artık. Cihaz twrp ve fastboot modunda açılıyor, bunla ilgili problem yok. BL açık.

ynsyns

Mi9 SE (grus)
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
Mi9 SE
Konular
98
Yedegi yuklemeye de raziyim, bi daha tövbe rom falan işine girmem zaten :(
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Onu da denedim assert ile baslayan satir yok indirdigim romda. Ona benzer olan ilk satiri silince de yukleme hatasi veriyor.
Ne zaman hata yapsan böyle söz verirsin geri dönersin hocam dert etme çözülür uzaktan bağlantı ile ücretli çözerler en kötü. Eski sürüm miflash ile hata aldındemi? Driverler adb kurulumu felan eksik değil eminsin? Fastboot romu c içine miui klasörü oluşturup onun içine çıkardın mi?

Oyla:

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
3 defa mi flash 2018.05.28 sürümü ile kurdum hiç hata almadım...

Oyla:

Holydao

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
1
Ne zaman hata yapsan böyle söz verirsin geri dönersin hocam dert etme çözülür uzaktan bağlantı ile ücretli çözerler en kötü. Eski sürüm miflash ile hata aldındemi? Driverler adb kurulumu felan eksik değil eminsin? Fastboot romu c içine miui klasörü oluşturup onun içine çıkardın mi?
Miflash ile hata aliyorum evet, twrp ile de hata aldim gerci de...
adb kurulu, telefonu goruyor bilgisayar ve uygulama. Hem uygulama hem rom c'nin icinde... Olmadi olmadi. Ne kadar alternatif yontem drnddiysem hepsinde yine hatayla karsilastim.

Oyla:

ynsyns

Mi9 SE (grus)
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
Mi9 SE
Konular
98
Miflash ile hata aliyorum evet, twrp ile de hata aldim gerci de...
adb kurulu, telefonu goruyor bilgisayar ve uygulama. Hem uygulama hem rom c'nin icinde... Olmadi olmadi. Ne kadar alternatif yontem drnddiysem hepsinde yine hatayla karsilastim.
Hocam cihazın bl kapanmış olamaz demi

Oyla:

Holydao

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
1
3 defa mi flash 2018.05.28 sürümü ile kurdum hiç hata almadım...
Bu surum bende hic calismadi, neden anlamadim. Refresh dahil herhangi bir tusa bastigimda ekran goruntusunu patlastigim hatayi veriyor.

Hocam cihazın bl kapanmış olamaz demi
İlk acilirken mi ekraninda unlocked yazisi ve simgesi cikiyor, bu acik anlamina gelmez mi?

Oyla:

arruna

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cem
Cihazım
F6 Pro
Meslek
Kamu
Konular
11
Bu surum bende hic calismadi, neden anlamadim. Refresh dahil herhangi bir tusa bastigimda ekran goruntusunu patlastigim hatayi veriyor.

İlk acilirken mi ekraninda unlocked yazisi ve simgesi cikiyor, bu acik anlamina gelmez mi?
Cihazınızın güncel sürümü değilde ilk sürümünü flaşmayı deneyin bir de.

Oyla:

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Son sürümü yükledim.
Refresh dediğimde gelen hata:
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Bu adresten yüklemiştim en son.
Bu hatayı gidermek için mi flash klasörü içerisine yeni bir klasör açık ismini de log yapınız. Log adındaki klasörü oluşturamadığından bu hatayı veriyor.

Oyla:

ynsyns

Mi9 SE (grus)
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
Mi9 SE
Konular
98
Bu hatayı gidermek için mi flash klasörü içerisine yeni bir klasör açık ismini de log yapınız. Log adındaki klasörü oluşturamadığından bu hatayı veriyor.
miflash sürümüyle alakası yok o zaman hocam? güncel sürümler kullanılır 9se için değil mi?

Oyla:

Holydao

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
1
miflash sürümüyle alakası yok o zaman hocam? güncel sürümler kullanılır 9se için değil mi?
İşe gidecegimden telefonu evde biraktim, ogleden sonra eve doner donmez deneyecegim. Cok tesekkur ederim yardimlarini esirgemeyen herkese.

Oyla:

Holydao

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
1
log klasörü oluştudum ve hata vermedi. Ancak rom'u seçip flash dediğimde crc list hatası veriyor yine.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Oyla:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt