Çözüldü Mİ 9 SE Miflash hatası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Holydao

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
yok
Telefon Modeli
mi 9 se
Bootloader Kilidi
Açık
İyi günler,
EU beta rom yüklü cihazıma mi room yükleme girişimim şu an için çok kötü sonuçlandı.
Öncelikle backup yaptım ancak yaptığım backup'ı geri yükleyemedim, cihaz mi ekranında kalıyor, bootloop oluyor.
İndirdiğim ROM'u (mi room 9.8.15) yüklemeyi denedim maalesef o da yüklenmedi, error 7 veriyordu.
Bunu çözmeye çalışırken telefonun sdcard kısmını da sildim sanırım, içinde anlamsız dosya isimleri görünmeye başladı, telefona dosya kopyalama yapamıyorum, içindeki yedeklemeyi ve romu göremiyorum. Yedeklemeyi bilgisayarıma da almıştım.
Miflash ileyükleme üzere .tgz uzantılı global rom indirdim ancak onda da "update crc list failed" diye bir hata alıyorum. crc list dosyası mevcut ancak hata devam ediyor.
Şu an çaresiz kaldım artık. Cihaz twrp ve fastboot modunda açılıyor, bunla ilgili problem yok. BL açık.

ynsyns

Mi9 SE (grus)
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
Mi9 SE
Konular
98
Her şeyin İLKİ zordur ;)

Biraz kafanız ,beyniniz dinlensin, alttan alta yeni rom yükleme dürter sizi merak etmeyin o zaman yüklersiniz o çoookkkk tavsiye edilen Mi-Roomu :D
Bu miroomda bir tuhaflık var önceki telefonunda da kurulumda sorun çıkarmış boota düşmüştü teleofn twrp felan gitmişti

Oyla:

Holydao

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
1
Stabil EU rom'dan memnun kalmadım ve cesaretimi toplayım eu beta 9.8.22 yüklemeyi denedim. Öncelikle TWRP'yi yeniden yükledim ve yedekleme problemi ortadan kalktı. Sonra da yeni romu yükledim, yine bir sorun yaşamadım :)

Oyla:

ynsyns

Mi9 SE (grus)
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
Mi9 SE
Konular
98
Stabil EU rom'dan memnun kalmadım ve cesaretimi toplayım eu beta 9.8.22 yüklemeyi denedim. Öncelikle TWRP'yi yeniden yükledim ve yedekleme problemi ortadan kalktı. Sonra da yeni romu yükledim, yine bir sorun yaşamadım :)
eu beta nasıl hocam yorumları yazarsan kullandıkca. ben ilk custom romumu masik kurdum saolsun By.TRabZonLu™ hocam twrp kurmama yardım etti biraz sıkıntılı kuruldu. belki bende eu beta denerim bundan sonra.

Oyla:

Holydao

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
1
eu beta nasıl hocam yorumları yazarsan kullandıkca. ben ilk custom romumu masik kurdum saolsun ">By.TRabZonLu hocam twrp kurmama yardım etti biraz sıkıntılı kuruldu. belki bende eu beta denerim bundan sonra.
Şu an çok memnunum. Bildirim problemi vardı eu stabilde, o sebeple değiştirdim romu. Henüz betanin şarji için bir şey diyemem ancak eu stabilde şarj çok iyiydi, gecede %3 azalmıştı wireless bağlı iken.

Mi 9 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

ynsyns

Mi9 SE (grus)
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
Mi9 SE
Konular
98
Şu an çok memnunum. Bildirim problemi vardı eu stabilde, o sebeple değiştirdim romu. Henüz betanin şarji için bir şey diyemem ancak eu stabilde şarj çok iyiydi, gecede %3 azalmıştı wireless bağlı iken.

Twrp ile geçerim umarım sorun çıkmaz bakalım belki geçerim bu ara masik güzel ama denemek lazım eu

Oyla:

Holydao

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
1
Twrp ile geçerim umarım sorun çıkmaz bakalım belki geçerim bu ara masik güzel ama denemek lazım eu
Hala kafada mi room var ama belki bir sonraki versiyonda denerim :D

Oyla:

ynsyns

Mi9 SE (grus)
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
Mi9 SE
Konular
98
Hala kafada mi room var ama belki bir sonraki versiyonda denerim :D

ben miroom denemeyi düşünmüyorum ya bir kere dilim yandı ondan. sana demiştim telefon düzelince devam edersin tövbe etme diye :D

Oyla:

Holydao

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
1
ben miroom denemeyi düşünmüyorum ya bir kere dilim yandı ondan. sana demiştim telefon düzelince devam edersin tövbe etme diye :D
Şeytan dürtüyor :D

Oyla:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt