Rom Mi 9 Global Kararlı Miui V10.2.9.0 Fastboot İndirme Bağlantısı

By.TRabZonLu™

[☾★ ] ɑվվılժıՀ
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oflu
Cihazım
iPhone 15 Pro M
Konular
498
Abi Mi 8- Mi 9 a gectim pil performansii muhtesem yaaa. mi 8 de en son Miui 9.6 guncellemesinde telefonu ilk aldigimda 9 saati gormustum. Ayni kullanim tarzinda simdi mi 8 de maksimum 5 saat alirken Mi 9 da 9 saat sot aliyorum Muhtesem. Umarim mi 8 gibi bozmazlar
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Sent from my MI 9 using Tapatalk
forumda ilki yaşıyorsunuz max 6 saat gördüm o da telefonu yormadan

Frohell

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nijat Hamid
Cihazım
Xiaomi Mi 10
Konular
45
" data-source="post: 538354" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
forumda ilki yaşıyorsunuz max 6 saat gördüm o da telefonu yormadan
Ben de cok sasirdim zira bir daha hic bir telefonda 7 8 saati gececeyimi sanmiyodum. Dark mode kullaniyorum + kullaniş seklim shadow fight 3 + facebook +instagram+ whatsapp +pinterest+youtube+full muzik+soundcloud. Mi 8de 5 saat anca oluyodu

cavit63

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
cavit
Cihazım
mi10 pro
Meslek
Emekli
Konular
1
Çok iyi değer 6 saati geçemedim.Bluetooth devamlı açık amazfit bip saate bağlı olarak

MI 9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Abi Mi 8- Mi 9 a gectim pil performansii muhtesem yaaa. mi 8 de en son Miui 9.6 guncellemesinde telefonu ilk aldigimda 9 saati gormustum. Ayni kullanim tarzinda simdi mi 8 de maksimum 5 saat alirken Mi 9 da 9 saat sot aliyorum Muhtesem. Umarim mi 8 gibi bozmazlar
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Dün 4 saat ekran süresi aldım... 2 el Pubg dışında da ağır bir kullanım yoktu. Gerçekten muhteşem bir süre, acaba ben de mi kararlıya geçsem. Bir kaç şarj daha kullandıktan sonra tekrar bilgi verir misiniz hocam?

Frohell

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nijat Hamid
Cihazım
Xiaomi Mi 10
Konular
45
Dün 4 saat ekran süresi aldım... 2 el Pubg dışında da ağır bir kullanım yoktu. Gerçekten muhteşem bir süre, acaba ben de mi kararlıya geçsem. Bir kaç şarj daha kullandıktan sonra tekrar bilgi verir misiniz hocam?
Hocam cihazi artik 4 gundur kullaniyorum 4 kez sarj etdim. Bir kaç sarj sonra daha iyi yanitlarim. Bence global kararliya gecin baya iyi olmus.

Wlan ve Bluetooth scanning acik,lokasyon kapali ama yer yer kullandigim oldu,aod ekrani acik,dark mode acik,ekran parlakligi 30-40% civari kullaniliyor gun isiginde 50%+ uzeri kullaniyorum

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Hocam cihazi artik 4 gundur kullaniyorum 4 kez sarj etdim. Bir kaç sarj sonra daha iyi yanitlarim. Bence global kararliya gecin baya iyi olmus.

Wlan ve Bluetooth scanning acik,lokasyon kapali ama yer yer kullandigim oldu,aod ekrani acik,dark mode acik,ekran parlakligi 30-40% civari kullaniliyor gun isiginde 50%+ uzeri kullaniyorum

Söylediklerinizden eksik olarak bluetooth da kapalı bende şu anda... Cidden çok güzel süreniz.

ismailhakkiii

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ismail hakkı
Cihazım
mi 9
Konular
8
Global 9.5.16 beta kullanıyorum bende kararlı sürüme geçmek mantıklı mı haftalık güncelleme geliyor her guncellemede daha fazla yer tüketme durumu var mi

firatiniz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Fırat
Cihazım
mi 9
Konular
4
mi 9 u global'i ilk aldığımda game turbo kendinden vardı sonrasında root vs attım bu konudaki 10.2.9.0 kararlıyı yükledim ama game turbo göremedim extra bi ayar vs mi var açmak için?
edit : güvenlik içinde aktif etmemişim tamamdır buldum

Son düzenleme:

sketen

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
samet
Cihazım
ip6,redmi4x,mi9
Konular
0
Ben 5 saat ekran süresi zor alıyorum.

Frohell

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nijat Hamid
Cihazım
Xiaomi Mi 10
Konular
45
Arkadaslar kullanim tarzina gore degisiyor aslinda bu. Oyun bazli kullaniyorsaniz 5 6 saat olmasi normal aslinda. Ama diger turlu SoC 855 ile 5 6 saat normal degil. Arkaplanda calisan bir uygulama vardir belki ? Mesela Netflix kullaniyormusunuz ? Ben okudum ki Netflix bazi android surumlerinde fazla sarj tuketiyo arka planda calisiyo ve s. Mi 8-deki sebeke sorunlari wlan scanning falan gibi seyler Mi 9 da yok o yuzden 5 6 saat bana normal gelmiyo

Üst Alt