- Adım
- Nijat Hamid
- Cihazım
- Xiaomi Mi 10
- Konular
- 45
" data-source="post: 568113"
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
Ne sallamasi ? Mi 8 global rom ile ciktigi gibi cihazi aldim ve pie surumu miui 10 ile gelene kadar her ay guncelleme aldi. Nedir bu xiaomi e toz kondurmama cabasi anlamiyorum.Kendin de soyledin stabiliteyi yakalayamiyorlar diye yayinlanmiyor. Sorun Xiaomi ve geliştiricilerin. Mi 9 amiral gemi olarak daha fazla gelistiriciyi hakk ediyor.
Sent from my MI 9 using Tapatalk
Birileri gibi sallıyorsun her ay mı 8 güncelleme almadı android p gelene kadar stabil güncellemeler sürekli geri çekildi. Mi 9 miui11 ve android q ile birlikte çalışmaları devam ediyor. Tüm geliştiricileri meşgul etmiyor evet fakat stabiliteyi yakalayamadiklari için yayinlamiyorlar. Beta güncellemeleri bile mi 9da aksıyor
Ne sallamasi ? Mi 8 global rom ile ciktigi gibi cihazi aldim ve pie surumu miui 10 ile gelene kadar her ay guncelleme aldi. Nedir bu xiaomi e toz kondurmama cabasi anlamiyorum.Kendin de soyledin stabiliteyi yakalayamiyorlar diye yayinlanmiyor. Sorun Xiaomi ve geliştiricilerin. Mi 9 amiral gemi olarak daha fazla gelistiriciyi hakk ediyor.
Sent from my MI 9 using Tapatalk