- Adım
- Engin
- Cihazım
- Mi5
- Yaş
- 48
- Konum
- istanbul
- Katılım
- 14 Aralık 2016
- Konular
- 0
- Mesajlar
- 1
- Tepkime puanı
- 0
- Puanları
- 1
*#*#869434#*#* kodunu deneyen oldu mu vowifi özelliği için
ben denedim fakat çalışıp çalışmadığını anlayamadım.
*#*#869434#*#* kodunu deneyen oldu mu vowifi özelliği için
telefonu uçak moduna alıp wifi'ye bağlanın. sonra birini telefonla arayın. arama başarılı şekilde gerçekleşiyorsa vowifi aktiftir, uyarı çıkarsa aktif değildir.ben denedim fakat çalışıp çalışmadığını anlayamadım.
Bildirimleri gormek icin ekrani asagi cekin ozaman belli oluyorben denedim fakat çalışıp çalışmadığını anlayamadım.
bir denemekte fayda varArkadaşım, Volte özelliğini TürkTelekom Direkt olarak Xiaomi cihazlarından görmüyor, bunun için izleyeceğin yol ,
Sim kartını başka Turktelekomun desteklediği cihaza tak cihazını mobil uygulama okuduğu zaman volte aktif et sonra sim kartını kendi cihazına tak ve volte aktif olur.
Aşağıdaki konuyada bakabilirsin,
Haber - Mi8 Volte ve Türktelekom Cihaz Tanıma İşlemi Sonunda Tanıdılar! 1 Eksikle :(
Sim kartinizi bir iphone cihaza takinTürk Telekom' a bugün geçtim eğer VoLTE aktif olmuyorsa vodafone a geri döneceğim 10 20 lira için değmez.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bir denemekte fayda var![]()
Teşekkürler hocam sizin bu yorumu gördükten sonra hattımı GM 5 Plus a taktım hattım Türk Telekom olduğu için Türk Telekom Xiaomi telefonlarını model olarak tanımlamadığı için bilindik Volte destekli Samsung Huawei veya General Mobile gibi markalara hattı takip öyle aktif ettim evde General Mobile 5 Plus vardı Volte destekli ona taktım sonra Türk Telekom Online İşlemler uygulamasından hat ayarlar kısmında Volte desteğini açıp Xiaomi Redmi Note 6 Pro a taktım Volte yazdıResmi olarak Türkiyede Volte destekleyen bi telefona hattınızı takıp volteyi aktif etmeniz gerekiyor. Samsung, iphone gibi cihazlar ile. Sonrasında o kodu girerek volte kullanabilirsiniz.
Vodafone a geçmek için dün başvuru yaptım. Ofiste 4,5 mbit veriyor Evin orada 32 mbit. Yer yer 4g çekmiyor. Bende vodafone a geri geçiyorum.Sim kartinizi bir iphone cihaza takin
( 7 ve uzeri model)
İlgili kodu ve sms i gonderin. Sonra cihaza takin calisir
Kardeşim yanlış hatırlıyorsun disable devre dışı demek enable olacak oKodu girince disable yazısı çıkacak hocam. Disable yazınca aktif oluyor.