Haber Mi 8 Volte aktif etme

freeman1968

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Fatih
Cihazım
Xiaomi Mi8
Meslek
Emekli
Konular
0
Turkcell hattımı Mi8 telefonumda kullanmaktayım. HDSES yazıp 2200 a gönderdim. Abonelik başladı. Volte servisini de telefonda etkinleştirdim. Huawei P20 Lite telefona taktım. Olmadı. Müşteri hizmetlerini aradım, Listenize bakıyorum, iphone 5c, Asus Zenfone2, vb 5-6 yıllık telefonlar var. P20 lite güncel bir telefon niye başaramıyoruz dedim. Cihazlar test edilir, testi geçemeyen yazmaz dedi. Dedim ki 3500 liralık Mi8 i de tanımıyorsunuz, P20 lite ı da dedim. Neyse General Mobile GM8 Plus telefona taktım hattı, o telefonla bir ayar yaptık. Ekrana VoLTE yazısı geldi. Sonra Mi8 e taktım. Aktif oldu. Yahu güzel bir telefonumuz var, 40 takla attırıyorlar adama. Düşünün listede turkcellin T80 i var, bizimkini tanımıyorlar bile.
Yalnız Wowifi yi bi türlü beceremedim. Başaran arkadaş varsa yolunu tarif etse de bilgilensek. Herkese hayırlı cumalar.

acemimerakli

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özkan
Cihazım
mi5
Konular
2
Arkadaşlar sizde 4,5G , 4G+ veya LTE bunlardan hangisi yazıyor?
hepsi aynı şey
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Teşekkür ederim bilgilendirme için ses kesildiğinde bakıyorum 4g de değil H yazıyor.Volte 4g varken çalışıyor acaba 4g sinyalini kaybedince tekrar yakalamaya çalışıyor bu arada da ses gidiyormu diye düşünüyorum.
Çünkü aynı yerde aramayı volteyi kapatıp yaptığımda hiç ses kesilmiyor ben verim alamadım volte den.

4G+ yazıyor.
sizin hattınızda muhtemelen volte aktifleşmediği için görüşme sırasında H yazıyor. Volte aktifleşince her zaman 4g/lte yazar.

scorpion2406

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
mi 8
Konular
7
hepsi aynı şey

sizin hattınızda muhtemelen volte aktifleşmediği için görüşme sırasında H yazıyor. Volte aktifleşince her zaman 4g/lte yazar.
Ekranda volte yazısını ve aramada hd yazısını görüyorum kodu girince.Aktif olmama ihtimali var mı zaten sürekli yapmıyor bunu sonuçta 4g olsa bile o an sinyali kaybetme durumu hep mümkün benim olduğum yerde vodafone sıkıntılı hatta Turkcell dışındakilerin hepsi sıkıntılı

dorukhan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Doruk
Cihazım
Xiaomi Mi8
Meslek
Mekatronik
Konular
4
Bende kodu girerek etkinleştirdim 4g+ oldu fakat arama yaparken HD yazısı çıkmıyor hattım açık iPhone X kullanıyorum normalde arada mi8 kullanıyorum hesabım uygulamasını indirdim 4.5g hat ayarlarına girdiğimde cihazınız desteklemiyor diyor ama aktif çok saçma

Mi8

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
RN
Cihazım
Mi8
Konular
18
Türktelekoma sonunda cihazimi tanıtım ancak volte yi desteklemiyorlarmis Xiomi de anlaşması yokmuş . Geçmiş ola

freeman1968

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Fatih
Cihazım
Xiaomi Mi8
Meslek
Emekli
Konular
0
Türktelekoma sonunda cihazimi tanıtım ancak volte yi desteklemiyorlarmis Xiomi de anlaşması yokmuş . Geçmiş ola

Hocam Turkcell hat kullanıyorum. Geçen hafta aktif ettim. Gayet verimli. Uygun bir tarife bulursanız, Turkcell'e taşımanızı öneririm.

tgy

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bulut
Cihazım
Redmi 5
Konular
46
Turk Telekom bende yeni geçtim geçmez olaydım en dandik hat galiba cihaz ile alakalı yok volte yi geçtim hatları normal çekmiyor ki HD ses aktarımı olsun. Turkcell den ötesini tanımam Vodafone kullandım Telekom da kullandım 2 si de 5 para etmez en iyi turkcell pahalı ama en iyisi o.

Mi8

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
RN
Cihazım
Mi8
Konular
18
Hocam 4.5 g çekiyor ama volte desteğiniz yok diyor cihazın sordum anlaşmamız yok ondan dedi . Turkcell'den volte görüşme yapiliyormuydu.

Turk Telekom bende yeni geçtim geçmez olaydım en dandik hat galiba cihaz ile alakalı yok volte yi geçtim hatları normal çekmiyor ki HD ses aktarımı olsun. Turkcell den ötesini tanımam Vodafone kullandım Telekom da kullandım 2 si de 5 para etmez en iyi turkcell pahalı ama en iyisi o.

Denedim hocam ben olmadı aldığım hata ekran görüntüsünü de gönderiyorum
ims apn i eklediniz mi

Ekli dosyalar

• Screenshot_2018-12-17-19-23-16-480_com.tmob.AveaOIM.png
    Screenshot_2018-12-17-19-23-16-480_com.tmob.AveaOIM.png
    141,6 KB · Görüntüleme: 94
Son düzenleme:

tgy

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bulut
Cihazım
Redmi 5
Konular
46
Bende de aktif görünüyor ama o yazıyı bende de yazdı desteklemiyor diye. Turk Telekomun dandikliği yüzünden oluyor o cihaz desteklemiyor sa turkcell de neden aktif olarak kullanıyordum yalan yani turk Telekomun söylediği verdiği bilgi. Turkcell evet pahalı ama cidden hakkediyor türkiyenin en iyi operatörleri çekim kalitesi İnternet hızı müşteri hizmetleri her konuda mükemmel ben turkcellin normal müşterisi olduğum halde Bi kere beklemek nedir bilmedim müşteri hizmetlerinin konuşması bile Bi ayrı davranışı nasıl oryantaston alıyorlar sa artık. Turk Telekom yada Vodafone müşteri hizmetleri tam facia hat kapatıyorum neden bile demiyor kapat lan banane gibi konuşuyorlar çoğu yerde çekmiyor. Telekoma numara taşımaya gittim insan mı geldi hayvan mı geldi belli değil Bi hoşgeldin de sor ne istiyorsunuz ben soruyorum o cevap veriyor. 4.5 g çogu yerde çekmiyor abimler Bi sokak altımda oturuyor onların evde direk şebeke yok diyor iş yerinde hız testi yapıyorum 20 mbt bile çıkmıyor turkcell ile 200 mbt çıkıyordu. Numara taşımanın yasal süresi yokmuş sıfır hat alırsan 90 gün süresi varmış bende tekrar turkcelle taşıdım indirim den faydalanmdım. 1 yaşını doldurmuş kim olursa olsun sisteme ekleyip ye gnc paketi yapılıyor muş.

tgy

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bulut
Cihazım
Redmi 5
Konular
46
Aynı yerde turk Telekom ile test yaptım 11 mbt çıkarken turkcell ile 150 çıktı daha ne olsun bu hızı turk Telekom asla görmüyor hiçbir yerde istanbul da görmüyor sa başka yerde zor görür zaten.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2018-12-13-15-29-30-628_org.zwanoo.android.speedtest.png
    Screenshot_2018-12-13-15-29-30-628_org.zwanoo.android.speedtest.png
    115,1 KB · Görüntüleme: 93
  • Screenshot_2018-12-18-15-11-06-613_org.zwanoo.android.speedtest.png
    Screenshot_2018-12-18-15-11-06-613_org.zwanoo.android.speedtest.png
    111,4 KB · Görüntüleme: 75
Üst Alt