SEN TELEFONDAN ANLAMIYORSUNMi 8 Kullanıcısı olarak yazıyorum Donanın Çok İyi Yazılım Berbat O Yüzden Custom Rom Kullanıyorum.
hocam aldıktan sonra mı yazdın bu yorumu aldım artık yapacak bir şey yok kurcalıyorum inşallah sorun yaşamamgüncellemelerde pil performansını kötü etkileyecek bir şey yapmadılar henüz allahtan.
gerisi çöp. uygulamaları kafasına göre uykuya alıp bağlantılarını sıfırlayıp kapatıp açmak zorunda kalmak mı dersiniz, tam ekran modunun her güncelleme ile daha kötü optimizasyona sahip olması, bankacılık uygulamaları ve instagram fbook gibi çoğu uygulamanın tam ekranda düzgün çalışmaması mı, kameranın video performansının soluk ve dandik olması mı.... say say bitmiyor.
güncellemelerde pil performansını kötü etkileyecek bir şey yapmadılar henüz allahtan.
gerisi çöp. uygulamaları kafasına göre uykuya alıp bağlantılarını sıfırlayıp kapatıp açmak zorunda kalmak mı dersiniz, tam ekran modunun her güncelleme ile daha kötü optimizasyona sahip olması, bankacılık uygulamaları ve instagram fbook gibi çoğu uygulamanın tam ekranda düzgün çalışmaması mı, kameranın video performansının soluk ve dandik olması mı.... say say bitmiyor.
ben bu saydiklarinin hic birini yasamadim bennde ne facebook u ne yuz algilamasi ne parmak izi kamerada donma pil centik vs vs hic bir problem yokgüncellemelerde pil performansını kötü etkileyecek bir şey yapmadılar henüz allahtan.
Kesinlikle alma başına bela alırsınMerhaba, xioami mi 8 almayı düşünmüyorum. Açıkçası onunla Meizu 16th arasında kaldım. Xiaomi mi 8'in kamera performansı nasıl? Yazılımında çok sorun olduğu söyleniyor, sizce alınır mı? Benim için öncelik kamera, sonrasında oyun performansı ve telefonun 3-4 yıl kullanılabilmesi. Önerileriniz nelerdir?