Sohbet Mi 8 Sorunları, Alınmalı Mı?

anticlock

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
FIRAT
Cihazım
Mi 8
Konular
12
Merhaba,

Öncelikle yazılıma kötü diyen arkadaşları gördükçe hayrete düşüyorum. Elinizde bir çok seçenek varken sürekli güncelleme yapmanız gerekmiyor. 10.1.1.0 gayet kararlı bir sürüm. yada bir sonraki. Diğer markalar senede 1 kez güncelleme getirirken Xiaomi Mi 8 için onlarca güncelleme çıkardı ve her seferinde telefona yeni bir özellik getirdi.

Artık Xiaomi yi olması gerektiği değerde yorumlayalım. Bence "Çöp" "Berbat" gibi tanımlamaları kesinlikle hak etmiyor.

Son olarak, kamera ile ilgili bir fikir oluşması açısından aşağıdaki konuyu kontrol etmeni tavsiye ediyorum.

Rehber - Cep Telefonlarında Fotoğraf Kalitesine Etki Eden Unsurlar.

İphone den Mi8 'e geçmiş biri olarak ben telefondan gayet memnunum.

İyi forumlar,

evorelismus

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
evren
Cihazım
mi 8
Konular
3
Merhaba,

Öncelikle yazılıma kötü diyen arkadaşları gördükçe hayrete düşüyorum. Elinizde bir çok seçenek varken sürekli güncelleme yapmanız gerekmiyor. 10.1.1.0 gayet kararlı bir sürüm. yada bir sonraki. Diğer markalar senede 1 kez güncelleme getirirken Xiaomi Mi 8 için onlarca güncelleme çıkardı ve her seferinde telefona yeni bir özellik getirdi.

Artık Xiaomi yi olması gerektiği değerde yorumlayalım. Bence "Çöp" "Berbat" gibi tanımlamaları kesinlikle hak etmiyor.

Son olarak, kamera ile ilgili bir fikir oluşması açısından aşağıdaki konuyu kontrol etmeni tavsiye ediyorum.

İyi forumlar,

Zaten sık gğncelleme alması yazılımın sıkıntılı olduğunun göstergesidir,bakın mi 8 yazılımı olmamış bir cihaz,ben bazen izin verdiğim bir uygulamayı mesala kafasına göre izni kaldırıyor uygulamayı yeniden yetkilendirmem gerekiyor,donanıma bir laf yok ama bu yazılım olmamış

dorukhan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Doruk
Cihazım
Xiaomi Mi8
Meslek
Mekatronik
Konular
4
Bende iPhone X kullanıyorum normalde meraktan Mi8 aldım çok güçlü bir donanımı var fiyatı çok uygundu 2600 küsür liraya aldım ilk çıktığında çinden gayet memnunum. Sadece şöyle bir kıyaslama yapabilirim oda kamerası için iPhone kamerası 10 alıyorsa Mi8 7 alır video 30 fps yapay zeka olmasına rağmen optimizasyonu biraz zayıf

kron0S

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Mi9
Konular
2
Donanım olarak üst seviye bir telefon.
Stok kamerada yazılımsal sıkıntılar olsa da (ki bu haliyle de iyi, kötü değil), daha iyisini Google Camera ile çekebilirsiniz. Kamerada üzmez.

Yazılımsal sorunları var fakat abartılacak seviyede değil. Uğraşamam, sabırlı değilim derseniz hiç bulaşmayın, bir süreden sonra çileden çıkarabilir. Android'i kurcalamayı seviyorsanız bu telefonla her şeyi başarabilirsiniz, doğru yaptığınız sürece.

Ek olarak benim de takip ettiğim, korkutan bir yazılımsal/donanımsal ekran sorunu gündemde. Yazılım kaynaklı mı, donanım kaynaklı mı henüz kesin değil. MIUI resmi forumunda birçok bug bildirimi yapılmış fakat henüz kesin bir adım atılmadı. Bakınız.

ErcnQ2

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Ercn
Cihazım
Mi 8
Konular
13
Daha önce sony kullaniyordum optimizasyon ve güncelleme konusunda çok iyiydi bunu xaomi için söyleyemem maalesef sürekli güncelleme geliyor ama her güncelleme ile ayrı sıkıntı oluşuyor kamera iyi oyun performansı süper yani bir çok konuda iyi ama dediğim gibi hala sıkıntılı meizu dan uzak durun bence one plus ve xaomi iyi ama telefonla uğraşmayı seviyorsaniz.

iquique

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Soner
Cihazım
11 Lite 5G 780g
Meslek
Mühendis
Konular
6
Oppo, Vivo gibi diğer markaları kullanan var mı? Oppo Find X, Vivo Nex S mesela

cresitc

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Reşit
Cihazım
Mi 8
Konular
2
Bende iPhone X kullanıyorum normalde meraktan Mi8 aldım çok güçlü bir donanımı var fiyatı çok uygundu 2600 küsür liraya aldım ilk çıktığında çinden gayet memnunum. Sadece şöyle bir kıyaslama yapabilirim oda kamerası için iPhone kamerası 10 alıyorsa Mi8 7 alır video 30 fps yapay zeka olmasına rağmen optimizasyonu biraz zayıf
Merhaba,

İyi forumlar,

Migrostan bugün baktığımda 3000 TL'ye ritzy garantili global rom yüklenmiş çin versiyonu olduğunu gördüm. Fiyat gayet iyi fakat çin sürüm sıkıntı çıkarır mı? Xiaomi kitliyor diye birkaç konu okudum fakat tam bir bilgi alamadım.

dorukhan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Doruk
Cihazım
Xiaomi Mi8
Meslek
Mekatronik
Konular
4
Migrostan bugün baktığımda 3000 TL'ye ritzy garantili global rom yüklenmiş çin versiyonu olduğunu gördüm. Fiyat gayet iyi fakat çin sürüm sıkıntı çıkarır mı? Xiaomi kitliyor diye birkaç konu okudum fakat tam bir bilgi alamadım.
Çinli ama global romlu cihazların BL kilitleri açık oluyor extra beklemiyorsun kilit açmak için. Cihazı kilitleme olayıda Mi Flash üzerinden Clear and lock seçeneğinin seçilmesiyle oluyor o seçeneği seçmediğin taktirde sıkıntı yok.

Emrahmi8

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Emrah
Cihazım
Mi 8
Konular
0
Merhaba, xioami mi 8 almayı düşünmüyorum. Açıkçası onunla Meizu 16th arasında kaldım. Xiaomi mi 8'in kamera performansı nasıl? Yazılımında çok sorun olduğu söyleniyor, sizce alınır mı? Benim için öncelik kamera, sonrasında oyun performansı ve telefonun 3-4 yıl kullanılabilmesi. Önerileriniz nelerdir?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Merhaba ben one plus 6t alacaktım fakat gerek klon imei olması garanti olmaması ve 600 TL fark verecek olmamdan dolayı almadim. Migros tan 128 lik mi8 aldım gayet memnunum kameradan beklentin ne bilmiyorum ama bir p20 mate 10 değil ama fiyatına göre kotude değil eğer kamera önemli ise tatmin etmeyebilir. Performans üst düzey oyun da en ufak sıkıntı yazamzsin Meizu. da garanti var mı bilmiyorum ama garantili cihazlara yonelin bence
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Son düzenleme:

Ynsgltkn

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Yunus
Cihazım
Mi 8
Konular
6
Merhaba, xioami mi 8 almayı düşünmüyorum. Açıkçası onunla Meizu 16th arasında kaldım. Xiaomi mi 8'in kamera performansı nasıl? Yazılımında çok sorun olduğu söyleniyor, sizce alınır mı? Benim için öncelik kamera, sonrasında oyun performansı ve telefonun 3-4 yıl kullanılabilmesi. Önerileriniz nelerdir?

Açıkçası sorunlar can sıkıyor. Varsa imkanınız biraz daha üstüne para ekleyip farklı alternatiflere yönelebilirsiniz.

Üst Alt