Sohbet Mi 8 Sorunları, Alınmalı Mı?

Martinlutersking

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Adım
Cihazım
Xiaomi mi 8
Konular
37
Mi 8 son derece stabil calısan bir telefon 8 plus dan geçtim sırf merakımdan çok memlunum
Kamera olarak gcam kullanirsaniz kendi kamera yazilimdan cok daha iyi iş cıkarıyor çok hızlı sarj olarak çok güzel bence al hocam pişman olmazsın

Progressive

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
İbrahim
Cihazım
Xiaomi Redmi
Konular
3
Şu android dünyasında Xiaomi kadar sade ve güzel tasarımlı marka model var mı? Android'in saf arayüzünü seven var mı? Berbat derecede kötü ve kullanışsız bir arayüzü var. Birçok üretici saf android arayüzünü kullanıyor o telefonlara hiç bakmamanızı öneririm. Xiaomi'nin yazılımlarında hata oluyor ama bunun en büyük sebebi çok güncelleme vermeleri ve bu güncellemelerin hep özellik güncellemeleri olmaları. Yani diğer üreticilerden yazılım alıyorsunuz bakıyorsunuz hiçbişey değişmemiş gibi :) Bunda öyle olmuyor hiçbişey değiştirmezlerse bir şey siliyorlar :D Arayüz kısmı da Ios'dan daha iyi şu an.

hasan35

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Hasan
Cihazım
Xiomi mi6
Konular
1
Mi 8 alınacak bir telefon değil donanım iyi yazılım rezalet farklı romlar kurulur ama kimin romunu kurduysan bilgileri inde onlara gider ben global rom kullandığım halde kendi uygulmarina reklam koymata tenezzül eden xiomi şahsi bilgilerimizi ne yapıyor kimbilir xiomi kendi açıklama yaptı 2016 öncesi modeller e yazılım desteği de kesiliyor xiomi işi sürümden kazanma moduna geçirdi ben huwaei ve honor modelleri ne Bakmanizi tavsiye ederim heleki banka uygulmarini kullanıyorsanız xiomi tavsiye etmem

Ynsgltkn

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Yunus
Cihazım
Mi 8
Konular
6
İlk aklıma gelenler şu şekilde

Aod ekranı sorunu
Gps sorunu
Çentik sorunu
Yüz tanıma sorunu (bölge Türkiye)

Vs vs.

Progressive

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
İbrahim
Cihazım
Xiaomi Redmi
Konular
3
Mi 8 alınacak bir telefon değil donanım iyi yazılım rezalet farklı romlar kurulur ama kimin romunu kurduysan bilgileri inde onlara gider ben global rom kullandığım halde kendi uygulmarina reklam koymata tenezzül eden xiomi şahsi bilgilerimizi ne yapıyor kimbilir xiomi kendi açıklama yaptı 2016 öncesi modeller e yazılım desteği de kesiliyor xiomi işi sürümden kazanma moduna geçirdi ben huwaei ve honor modelleri ne Bakmanizi tavsiye ederim heleki banka uygulmarini kullanıyorsanız xiomi tavsiye etmem

Her firma kesiyor desteği 2 yıldan sonra zaten. Ayrıca Huawei o konuda daha riskli. Bir diğer konu da Google, Apple, Microsoft üçlüsü alınacak bişey bırakıyorsa geriye onlar da alır belki.

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Maalesef ki hepiniz haklısınız... Şu an için donanımının hakkını veremeyen bir yazılım var ancak aynı yorumları her mi serisi cihaz için cihazın ilk 6-7 ayında sürekli olarak duyuyoruz. Mi4, Mi5, Mi6 ve şimdi de Mi8... Belirli bir süre geçtikten sonra yazılım oturuyor ve kullanıcılar telefonu "efsane" mertebesine yükseltiyorlar. Mi6 kullanıp da Mi8'e geçen hemen her arkadaş şu anda keşke diyor... Aynısını Mi5'ten Mi6'ya ve hatta Mi4'ten Mi5'e geçenlerde de yaşadık. Bu cihazların bölümlerindeki eski mesajlara bir göz atabilirsiniz. Söylemek istediğim şey telefonunuzdan tam verim alabilmek için biraz sabırlı olmanız gerekli.

Yazdıklarım lütfen yanlış anlaşılmasın. Eleştiri yapılmasın, eksikler söylenmesin demiyorum elbette ki. Miui geliştiricilerinin beceriksizliklerine de bahane bulmuyorum. Sadece bir durum tespiti yapıyor ve daha önce de benzer şikayetlerle karşılaşıldığını hatırlatıyorum. :)

Realahmet

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi8
Konular
6
Maalesef ki hepiniz haklısınız... Şu an için donanımının hakkını veremeyen bir yazılım var ancak aynı yorumları her mi serisi cihaz için cihazın ilk 6-7 ayında sürekli olarak duyuyoruz. Mi4, Mi5, Mi6 ve şimdi de Mi8... Belirli bir süre geçtikten sonra yazılım oturuyor ve kullanıcılar telefonu "efsane" mertebesine yükseltiyorlar. Mi6 kullanıp da Mi8'e geçen hemen her arkadaş şu anda keşke diyor... Aynısını Mi5'ten Mi6'ya ve hatta Mi4'ten Mi5'e geçenlerde de yaşadık. Bu cihazların bölümlerindeki eski mesajlara bir göz atabilirsiniz. Söylemek istediğim şey telefonunuzdan tam verim alabilmek için biraz sabırlı olmanız gerekli.

Yazdıklarım lütfen yanlış anlaşılmasın. Eleştiri yapılmasın, eksikler söylenmesin demiyorum elbette ki. Miui geliştiricilerinin beceriksizliklerine de bahane bulmuyorum. Sadece bir durum tespiti yapıyor ve daha önce de benzer şikayetlerle karşılaşıldığını hatırlatıyorum. :)

Hocam kalemine saglik. Aklimdakileri tam olarak metne dokmussun.

Sanirim sirf 3d face id donanimi 60 dolarmis. 6 gb Ram, sd845 islemci, Samsung amoled ekran, Sony kamera, cift gps vs donanim gercekten bu fiyatlara efsane. Yazilimida oturttumu ortaligi yikar gecer.

Son düzenleme:

cresitc

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Reşit
Cihazım
Mi 8
Konular
2
Arkadaşlar internetten 2900'e sipariş geçtim. 64GB versiyonunu aldım çünkü zaten çoğu dosyamı google drive ve yandexe yedekledikten sonra siliyorum. Apple'da da 64gb kullanıyordum. 128 alma ihtiyacı hissetmedim. Telefon elime geçsin yorum yapıcam tekrar. Umarım pişman etmez.

iquique

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Soner
Cihazım
11 Lite 5G 780g
Meslek
Mühendis
Konular
6
Arkadaşlar internetten 2900'e sipariş geçtim. 64GB versiyonunu aldım çünkü zaten çoğu dosyamı google drive ve yandexe yedekledikten sonra siliyorum. Apple'da da 64gb kullanıyordum. 128 alma ihtiyacı hissetmedim. Telefon elime geçsin yorum yapıcam tekrar. Umarım pişman etmez.

hayırlı olsun kardeşim. 1 aylık kullanım sonrasını yorumlarını paylaşırsan memnun olurum.

yükselmetin

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
yüksel
Cihazım
Redmi Note 4x
Konular
4
Mi8 alınır. Çokta memnun kalınır

Üst Alt