Rom Mi 8 SE - Xiaomi.eu MIUI 12 BETA - 20.9.4

ysngk

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
yasin
Cihazım
mi8se
Konular
0
s.a beyler ben mi8 se kullanıyorum , 11 e güncellemiştim and 10 olarak sensör , portre modu ve şebeke gitmişti az önce 12 yi kurdum efsane beğendim ..
şebeke yok tabiki internetten modem 9.5.16 yı atarsanız geliyor . Şimdi cihazı test dedicem :)

AKINLASINN

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
AKIN
Cihazım
Mi 8 Se
Konular
7
s.a beyler ben mi8 se kullanıyorum , 11 e güncellemiştim and 10 olarak sensör , portre modu ve şebeke gitmişti az önce 12 yi kurdum efsane beğendim ..
şebeke yok tabiki internetten modem 9.5.16 yı atarsanız geliyor . Şimdi cihazı test dedicem :)
Haberleri bekliyoruz.

Raistlin53

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ismail
Cihazım
Poco F5
Konular
10
Yeni güncelleme gayet akıcı hızlı pil konusunda ise gelişme var son güncelleme oldukça iyi diyebilirim her gecen versiyonda daha da iyi oluyor.

ysngk

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
yasin
Cihazım
mi8se
Konular
0
Haberleri bekliyoruz.
Denedim herşey çok güzel gözüküyor . Birsorun tek var oda portre modu ilk başta sorunsuzdu modemi attıktan sonra yeşil oldu haberiniz olsun . Şimdi de portre modu için yapılıcak birşey varmış onu denicem . Ama sürüm çok hoşuma gitti şuanlık bir sorun yok :)

dreko2000

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
dreko
Cihazım
Mi 5x
Konular
21
Denedim herşey çok güzel gözüküyor . Birsorun tek var oda portre modu ilk başta sorunsuzdu modemi attıktan sonra yeşil oldu haberiniz olsun . Şimdi de portre modu için yapılıcak birşey varmış onu denicem . Ama sürüm çok hoşuma gitti şuanlık bir sorun yok :)
Portre bende normal hocam

MI 8 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

paranoiavana

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yusuf
Cihazım
Lumia 925
Konular
2
arkadaşlar merhaba,
yeni konu açarak kirlilik oluşturmak istemedim. elimde Mi Globe v10.3.1.0 yüklü bir cihaz var ve tam anlamıyla nihai tüketici denilebilecek, konuya hakim olmayan biri tarafından kullanılıyor. arayüzde hafif kasılmalar harici sorun yok gibi. bu cihaza mi launcher son sürüm APK kurulabilir mi, MIUI 10 dolayısıyla versiyon problemi oluşturur mu? ayrıca pek çok yorum var fakat böyle bir kullanıcı için MIUI 12 uygun olabilir mi? stabilite sorunu var mı, gündelik kullanım için tavsiye olunur mu? veya güvenlik güncellemelerini haricen yüklemenin bir metodu var mı? MIUI 10 oldukça eskidi ve güvenlik açığı oluşturuyor. herkese teşekkürler.

furkansensen1

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
furkan şen
Cihazım
mi 8 se
Konular
0
Bir de ultra pil tasarrufuna geçerken saçmalıyor

İki özelliği de pek kullanmıyorum açıkçası hocam benim için önemli olan şeyler batarya performansı ve kamera özellikleri hatta bu sürümün güncelleme dosyasının yedeğini aldım sonra saçmalarlar belki diye :)

dreko2000

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
dreko
Cihazım
Mi 5x
Konular
21