Rom Mi 8 SE - Xiaomi.eu MIUI 12 BETA - 20.9.4

emre 35154

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
emre
Cihazım
mi 8 se
Konular
2
son çıkan romu güncelledikten sonra her WhatsApp ı açdığımda kişiler gidiyor ya bir müddet sonra geri geliyor yada yenileyince geri geliyor bir bilgisi olan varmı?

can.cil

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Can
Cihazım
Xiaomi Mi 8 SE
Konular
0
son çıkan romu güncelledikten sonra her WhatsApp ı açdığımda kişiler gidiyor ya bir müddet sonra geri geliyor yada yenileyince geri geliyor bir bilgisi olan varmı?
Uygulamalardan Whatsapp ın izin ayarlarını açın. Kişilere erişme iznini her zaman yapın.

paranoiavana

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yusuf
Cihazım
Lumia 925
Konular
2
arkadaşlar merhaba,
yeni konu açarak kirlilik oluşturmak istemedim. elimde Mi Globe v10.3.1.0 yüklü bir cihaz var ve tam anlamıyla nihai tüketici denilebilecek, konuya hakim olmayan biri tarafından kullanılıyor. arayüzde hafif kasılmalar harici sorun yok gibi. bu cihaza mi launcher son sürüm APK kurulabilir mi, MIUI 10 dolayısıyla versiyon problemi oluşturur mu? ayrıca pek çok yorum var fakat böyle bir kullanıcı için MIUI 12 uygun olabilir mi? stabilite sorunu var mı, gündelik kullanım için tavsiye olunur mu? veya güvenlik güncellemelerini haricen yüklemenin bir metodu var mı? MIUI 10 oldukça eskidi ve güvenlik açığı oluşturuyor. herkese teşekkürler.

yinelemek istemezdim fakat tavsiyelerinize ihtiyacım var dostlar

can.cil

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Can
Cihazım
Xiaomi Mi 8 SE
Konular
0
yinelemek istemezdim fakat tavsiyelerinize ihtiyacım var dostlar
Eğer güvenlikten yana bir endişeniz varsa miui11.0.3 android 10 yeni çıktı, tavsiye ederim. Eğer rom atmak gibi işlerle çok fazla meşgul olan biri değil ise miui12 den şimdilik uzak durun. Çünkü hatalar takılmalar ara ara olabilmekte. Telefondan soğuyabilir.

paranoiavana

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yusuf
Cihazım
Lumia 925
Konular
2
Eğer güvenlikten yana bir endişeniz varsa miui11.0.3 android 10 yeni çıktı, tavsiye ederim. Eğer rom atmak gibi işlerle çok fazla meşgul olan biri değil ise miui12 den şimdilik uzak durun. Çünkü hatalar takılmalar ara ara olabilmekte. Telefondan soğuyabilir.
yanıt için çok teşekkür ederim, 11.0.3 yükleyeceğim. launcher apk. konusunda bir fikriniz var mı arayüz takılmaları konusunda tavsiye ediliyor, son sürüm apk 11.0.3 ile uyum sorunu yaratır mı?

can.cil

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Can
Cihazım
Xiaomi Mi 8 SE
Konular
0
yanıt için çok teşekkür ederim, 11.0.3 yükleyeceğim. launcher apk. konusunda bir fikriniz var mı arayüz takılmaları konusunda tavsiye ediliyor, son sürüm apk 11.0.3 ile uyum sorunu yaratır mı?
Rica ederim. Sıkıntı olmaz kurarsan o romda fakat çift dokunmayla ekran kapama gider yeni launcher kurarsanız

Emrah0406

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emrah
Cihazım
Mi8 se
Konular
0
Merhaba arkadaşlar miui 12 20.6 versiyonunu dün kurdum ancak wahatsapptı mobil verideyken kullanamıyorum internet var diiğer uygulamalarda sıkıntı yok sadece wahatappta sorun var , wifi ile bağlanınca sorunsuz çalışıyor. İndirip yeniden yükledim sorun düzelmedi wp plus denedim onda da aynı sorun var , bi önceki romu yükledim ama yine aynı hatayı veriyor . Düne kadar bir önceki sürümü kullanıyordum. Yardımcı olabilecek var mı

can.cil

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Can
Cihazım
Xiaomi Mi 8 SE
Konular
0
Merhaba arkadaşlar miui 12 20.6 versiyonunu dün kurdum ancak wahatsapptı mobil verideyken kullanamıyorum internet var diiğer uygulamalarda sıkıntı yok sadece wahatappta sorun var , wifi ile bağlanınca sorunsuz çalışıyor. İndirip yeniden yükledim sorun düzelmedi wp plus denedim onda da aynı sorun var , bi önceki romu yükledim ama yine aynı hatayı veriyor . Düne kadar bir önceki sürümü kullanıyordum. Yardımcı olabilecek var mı
Bende hiçbir sıkıntı olmadı İstiyorsan ayarlardan whatsapp için izinlere bakın. Belki mobil veri kullanma kısıtlaması tarzı bir şeyler vardır.

Raistlin53

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ismail
Cihazım
Poco F5
Konular
10
Temiz kurulum yapılmış harfiyen yerine getirilmiş işlemler sonucu rom kurulmuş lakin şebeke de çekimle alakalı bir sorun bulunmakta çekim gücü oldukça az ayrıca şebeke tipi seçiminde sadece 2G secildiğin de hemen şebeke gelmiyor gelse bile bazen gidiyor ayrıca hemen hemen her yerden 2G bağlantı alabilmemiz gerekirken çoğu yerden çok az ve zorla çekiyor kısacası şebeke ile alakalı bu tip ve benzeri sorunlar yaşayan arkadaşlar varmı? Varsa bir çözüm bulabildiler mi veya ne tür çözümler uygulanabilir şebeke ile alakalı?

Üst Alt