Genel sorun, size özel değilMerhaba. Adımsayar çalışmıyor. Rom MIUI 12 beta 20.0.28 . Rom da mı sorun var yoksa bir ayar mi yapmak lazım?
kilit açık twrp linki çalışmıyor başka bir site den aldım dogrumu bilmiyorum ama dogru olsa bile çalışmadıAşağıdaki konudaki adımları birebir takip edip oradaki eu ROM'u kur. Daha sonra offical sürüm twrp kurup ister miui 11 stabil kur ister 12 beta. Sadece konudaki adımları birebir yapmalısın. Bir tane çin ROM'undan EU ROM'a geçiş yapılıyor konuda belirtildiği gibi. Bootloader açıktır umarım. Mi Flash kullanırken de sağ alt köşeden sadece Clean All seçili olsun ona da dikkat et. Lock dersen bootloader kilidin kapanır.
Rehber - Mi 8 SE Fastboot Ekrarında Kalanlar İçeri
Merhaba arkadaşlar, Kategoride de görüldüğü üzere tatlı bela Mi 8 SE'nin, China Rom'undan herhangi bir roma geçerkenki en büyük sıkıntılardan birini çözümünü aşağıya bırakacağım. Sorun: Fastboot ekranında twrp ekranına geçildikten sonra reboot işlemi ardından fastboot ekranının her ne işlem...forum.miuiturkiye.net
Merhaba, Google Fit kullanıyorum sizede öneririm.Merhaba. Adımsayar çalışmıyor. Rom MIUI 12 beta 20.0.28 . Rom da mı sorun var yoksa bir ayar mi yapmak lazım?
nasıl türkçe yok hocam hangi romu yüklüyorsunuz çin romu sanırım çin romu ile işiniz yok eu rom kurun twrp flashlayınMi 8 se mıuı 11 yüklü ama türkçe dili yok twrp yüklüyorum yeniden başlatgmda twrp yerine mi recovery geliyor yardımcı olabilecek var mı
TeşekkürlerMerhaba, Google Fit kullanıyorum sizede öneririm.
bizim cihaz zaten çin cihazı bizim asıl romumuz çin romu zaten çin romunda ingilizce ve çince var eu vsde ise tüm dillerDeğerli MIUI ailesi iki sorum olacak. Kapalı beta bitince ne olacak ve EU dan Çin kapalı beta ya geçmek mantıklı olurmu?