Rom Mi 8 SE - Xiaomi.eu MIUI 12 BETA - 20.9.4

fbvirtue

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
erdem
Cihazım
mi8se
Konular
3
Merhaba. Adımsayar çalışmıyor. Rom MIUI 12 beta 20.0.28 . Rom da mı sorun var yoksa bir ayar mi yapmak lazım?

DarthVader/L

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Barış
Cihazım
Mi 8 Se
Konular
1
Aşağıdaki konudaki adımları birebir takip edip oradaki eu ROM'u kur. Daha sonra offical sürüm twrp kurup ister miui 11 stabil kur ister 12 beta. Sadece konudaki adımları birebir yapmalısın. Bir tane çin ROM'undan EU ROM'a geçiş yapılıyor konuda belirtildiği gibi. Bootloader açıktır umarım. Mi Flash kullanırken de sağ alt köşeden sadece Clean All seçili olsun ona da dikkat et. Lock dersen bootloader kilidin kapanır.

kilit açık twrp linki çalışmıyor başka bir site den aldım dogrumu bilmiyorum ama dogru olsa bile çalışmadı

duygucan

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
can
Cihazım
mi8 se
Konular
0
Dostlar merhaba deneme amaçlı mi8 se cihazıma miu 12 kurdum Türkçe dil çıkmadı. neyse ingilizce inceledim felan çok kastı akabinde bir kaç miu 11 rom kurdum hiç birinde Türkçe dil çıkmadı neyi atlıyor olabilirim yardımcı olabilirmisiniz?. Flaş da işe yaramadı. teşekkürler şimdiden.

deniz656565

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
deno
Cihazım
mi 8 se
Konular
3
Mi 8 se mıuı 11 yüklü ama türkçe dili yok twrp yüklüyorum yeniden başlatgmda twrp yerine mi recovery geliyor yardımcı olabilecek var mı

Lexaionist

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunuscan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Grafiker
Konular
98
Mi 8 se mıuı 11 yüklü ama türkçe dili yok twrp yüklüyorum yeniden başlatgmda twrp yerine mi recovery geliyor yardımcı olabilecek var mı
nasıl türkçe yok hocam hangi romu yüklüyorsunuz çin romu sanırım çin romu ile işiniz yok eu rom kurun twrp flashlayın

Mahmut Koçyiğit

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mahmut
Cihazım
Xiaomi MI 8 SE
Meslek
Öğrenci
Konular
32
Değerli MIUI ailesi iki sorum olacak. Kapalı beta bitince ne olacak ve EU dan Çin kapalı beta ya geçmek mantıklı olurmu?

Lexaionist

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunuscan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Grafiker
Konular
98
Değerli MIUI ailesi iki sorum olacak. Kapalı beta bitince ne olacak ve EU dan Çin kapalı beta ya geçmek mantıklı olurmu?
bizim cihaz zaten çin cihazı bizim asıl romumuz çin romu zaten çin romunda ingilizce ve çince var eu vsde ise tüm diller

Üst Alt