Hocam bence revos a geçin mükemmel olmuş. Sıfır kasma donma20.5.28 güncellemesi gelmiş, nasıl arkadaşlar ?
EU geçmeden önce görsem geçerdim hocam fakat şimdi sil kur çok zaman götürücek sağ olun yinede aklımda bulunsun. 20.5.28'e güncelledik bakalım.Hocam bence revos a geçin mükemmel olmuş. Sıfır kasma donma
Fastboot değil normal cihaz açıkken. Son sürümde tamamen gitmiş diyebiliriz neredeyse kasmalar. Aşağıdaki linkten son sürüm ALPHA sistem başlatıcıyı indirip yükleyin isterseniz.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ekran kasmaları için verilen başlatıcı rar dosyası işlemlerini telefon fastboot modundamı yapıyoruz
Aşağıdaki konudaki adımları birebir takip edip oradaki eu ROM'u kur. Daha sonra offical sürüm twrp kurup ister miui 11 stabil kur ister 12 beta. Sadece konudaki adımları birebir yapmalısın. Bir tane çin ROM'undan EU ROM'a geçiş yapılıyor konuda belirtildiği gibi. Bootloader açıktır umarım. Mi Flash kullanırken de sağ alt köşeden sadece Clean All seçili olsun ona da dikkat et. Lock dersen bootloader kilidin kapanır.beyler bayanlar kafayı sıyırdım şimdi telefonum miui 11.0.2 Q çin sürümünde ben bunu eu rom a çevirmek isitiyorum daha önce çevirdim ama şimdi ne oldu ise olmuyor agam ama gel gör ki miui çin sürümü 12 nin her sürümüne twrp ile yükleye biliyorum twrp de çin nin en güncel sürümü
ben bunun twrp ile alakalı görüyom twrp.me den en güncel twrp sürümünü yükledim olmadı biyerden dx diye sürümünü buldum olmadı sorun nedir ağalar söyleyin hangi twrp sürümünü yüklemeliyim bu eu rom a geçmek için mi 8 se help
"Resmi olmayan kaynaklardan sistem APK'sı yükleyemezsin" hatası alıyorum nasıl yükleyeceğim bunu ?Fastboot değil normal cihaz açıkken. Son sürümde tamamen gitmiş diyebiliriz neredeyse kasmalar. Aşağıdaki linkten son sürüm ALPHA sistem başlatıcıyı indirip yükleyin isterseniz.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Cihazın rootlu ilse Play Store'dan SAI indir onunla kur. Değilse pc ye bağla, geliştirici seçeneklerinden usb hata ayıklama ve usb üzerinden yüklemeyi aktif et. ADB uygulama yükleme doğrulaması kapalı olsun. ADB ile yükle. Bu biraz karışık. Root ve SAI ile daha kolay olur."Resmi olmayan kaynaklardan sistem APK'sı yükleyemezsin" hatası alıyorum nasıl yükleyeceğim bunu ?
Rootlu değil malesef, teşekkürler yanıtınız için.Cihazın rootlu ilse Play Store'dan SAI indir onunla kur. Değilse pc ye bağla, geliştirici seçeneklerinden usb hata ayıklama ve usb üzerinden yüklemeyi aktif et. ADB uygulama yükleme doğrulaması kapalı olsun. ADB ile yükle. Bu biraz karışık. Root ve SAI ile daha kolay olur.