Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
RomMi 8 SE Xiaomi.eu MIUI 11 v9.9.26 Beta ve V10.3.2.0 Kararlı Rom İndirme Bağlantısı
Kilitli iken Çin romu bir sure kullandım o romda Google desteği yok hep çince uygulama var bir şekilde Google yi tıklıyorsunuz ancak pek sağlıklı çalışmıyor gibi haritalar ingilizce.ve sorunlu v.b hatalar almıştım kilt açılmasını dört gözle bekledim açıldığında twrp yi kurup eu rom kurdum Çin romunu pek tavsiye etmem
Sistem Kullanıcı Arayüzü
Yeni - Android 8.x / 9.0'da desteklenen uygulamalar için Karanlık Mod Dev ayarlarına taşındı
Yeni - Günbatımı / Gündoğumu ile Karanlık Mod otomatik modu
Gecikmeli cihazlar:
MI8, MI8Pro, MI8EE, MI8LITE, MIX3, MI5c, HMnote6Pro, HM6Pro, POCO
Linki
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Pek bir değişiklik yok gibi sadece karanlık tema oda aşağıdaki bölümlere gelmiş diyorlar ben henüz indiriyorum sonra yükleyeceğim henüz denemedim şimdilik gördüğüm tek fark romun 1.7 kusur GB olduğu genelde 1.5 GB olurdu
- bildirim gölgesi
- uygulama kasası
- mesajlaşma
- kişiler ve çevirici
- güncelleyici
- kaydedici
- ekran kaydedici
- notlar
- veri kullanımı
- uygulamaları yönet
- çift uygulamalar
- ikinci alan
- izinler
- app lock
- quick ball
- mi mover
Fotoğraf çekme tuşunun orada Fotoğraf-Video-Portre falan diyor ya orada. Ancak çokta iyi bir şey değil. Sadece uzun pozlama yapıyor. Eliniz çok hafif titrese berbat çekiyor.