Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
RomMi 8 SE Xiaomi.eu MIUI 11 v9.9.26 Beta ve V10.3.2.0 Kararlı Rom İndirme Bağlantısı
Anladım hocam ama sorun var diyorlar eğer varsa geçmeye lim ayrıca pil performansı nasıl 10.2.1 e göre? Telefon üzerinden direk gunxellesem sıkıntı olur mu
Anladım hocam ama sorun var diyorlar eğer varsa geçmeye lim ayrıca pil performansı nasıl 10.2.1 e göre? Telefon üzerinden direk gunxellesem sıkıntı olur mu
Merhaba üstad valla çok kararsız kaldim herkes bir şey diyor deneyimleri aktarirsaniz geçelim bizde pil ne kadar gidiyordu 10.2.1 de şimdi nasıl gidiyor
Telefonu kapatın ses açma ve güç tuşuna aynı anda basarak telefonu açın telefonunuz açılırken titrediği de tuşları bırakın twrp açılacak 3.2.3. den sonra 1102 veya 1217 gibi versiyon yazar
Bence de telefonu güncellemesini twrp uçmaz bir deneyin isterseniz
Arkadaşlar yardımcı olur musunuz?
Mi8se 6 64 eu stable rom 10.2.1.0 var güncellemek istiyorum. Yeni sürümü telefona yükleyip güncelleyiciden Kurtarma moduna yani twrp'ye girip direkt olarak install e tıklayıp güncelleme yapabilir miyim? Wipe vs gibi şeyler yapacak mıyım? İmei uçar mi twrp silinir mi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Diyelim ki yeni güncellemeyi yükledim. Telefonu fabrika ayarlarına sıfırlamak istedigimde twrp den mi yapmam gerekiyor. Sıfırladığımda twrp veya imei gitme ihtimali var mıdır?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Twrp yi açtığımda 3.2.3 ve devamında 0629 gibi bir şey yazıyordu galiba bu durumda miui sürümünü guncelleyebilir miyim
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Merhaba arkadaşlar mi 8 se cihazıma güncelleme paketini indirdim fakat yükle dediğimde normal bir şekilde yeniden başlıyor kurulum yapmıyor yardımcı olursanız sevinirim