Rom Mi 8 SE Xiaomi.eu MIUI 11 v9.9.26 Beta ve V10.3.2.0 Kararlı Rom İndirme Bağlantısı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Cyber001

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ss
Cihazım
Mı 8 Se
Konular
6
kirlilik için kusura bakmayın

Son düzenleme:

Yusufozbay

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
1
Cihazım
MIUI 8 se
Konular
19
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Merhaba arkadaşlar mi 8 se cihazıma güncelleme paketini indirdim fakat yükle dediğimde normal bir şekilde yeniden başlıyor kurulum yapmıyor yardımcı olursanız sevinirim
Yükle dedikten sonra inen dosyayı göstermeniz gerekiyor veya forumda yüklemek istediğiniz stabil beta romlar var birini tercih Edip telefona indirin sonra inen romu resimdeki menüden gösterin yükleme yapmış olursunuz
Temiz kurulum için ilk mesaja okuyun

Passenger04

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Osman
Cihazım
Xiomi mi 8 se
Konular
12
Yükle dedikten sonra inen dosyayı göstermeniz gerekiyor veya forumda yüklemek istediğiniz stabil beta romlar var birini tercih Edip telefona indirin sonra inen romu resimdeki menüden gösterin yükleme yapmış olursunuz
Temiz kurulum için ilk mesaja okuyun
hocam güncellemeyi galiba şuan gerçekleştirdim halloldu yinede ilginiz için teşekkürler.

hayavoto

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
hayavoto
Konular
0
Hocam iyi akşamlar bir şey soracak yüklediğiniz sürüm 9.0 olan mi ve buysa Türkçe mi

yusuf909

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
yusuf
Cihazım
samsung
Konular
0
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Merhaba arkadaşlar , Mi 8 SE Miui 10 Global Beta ( Xiaomi.eu) romu çıkmıştır. Mi 8 kullanıcısıyım, SE kullanıcıları test etsin.
%100 Türkçedir.

İlk Kurulum:
TWRP Wipe seçeneğinden "Format Data" seçeniğini onaylayın, gelen uyarıya "yes" yazıp onaylayın. Yoksa "Mi.com" yazısında kalırsınız.
Bilgisayara bağlayıp aşağıdaki bağlantısını verdiğim romu telefona kopyalayın ve Install menüsünden xiaomi.eu_multi_xxx.zip dosyasını bulup "Swipe to confirm flash" yazısını sağa doğru çekip kurulumu yapın, ardından Reboot diyerek yeniden başlatın.
Güncelleme için, romu cihazı indirin ya da kopyalayın ardından TWRP install menüsünden xiaomi.eu_multi_xxx.zip dosyasını bulup "Swipe to confirm flash" yazısını sağa doğru çekip kurulumu yapın, ardından Reboot diyerek yeniden başlatın.

Ekran Görüntüleri:

Cihazı kullanan arkadaşlar paylaşsın.

Bilinen Hatalar:
1- Bildirin

Not:
1-Ayarlar Telefon hakkında - miui sürümü 7 kez dokunun geliştirici olun
2- Ayarlar- Ek ayarlar - geliştirici seçenekleri menüsünden oem kilidi ve usb hata ayıklama modu açık olsun.

İndirme Bağlantısı Haftalık :

İndirme Bağlantısı Kararlı :

Merhaba arkadaşlar , Mi 8 SE Miui 10 Global Beta ( Xiaomi.eu) romu çıkmıştır. Mi 8 kullanıcısıyım, SE kullanıcıları test etsin.
%100 Türkçedir.

İlk Kurulum:
TWRP Wipe seçeneğinden "Format Data" seçeniğini onaylayın, gelen uyarıya "yes" yazıp onaylayın. Yoksa "Mi.com" yazısında kalırsınız.
Bilgisayara bağlayıp aşağıdaki bağlantısını verdiğim romu telefona kopyalayın ve Install menüsünden xiaomi.eu_multi_xxx.zip dosyasını bulup "Swipe to confirm flash" yazısını sağa doğru çekip kurulumu yapın, ardından Reboot diyerek yeniden başlatın.
Güncelleme için, romu cihazı indirin ya da kopyalayın ardından TWRP install menüsünden xiaomi.eu_multi_xxx.zip dosyasını bulup "Swipe to confirm flash" yazısını sağa doğru çekip kurulumu yapın, ardından Reboot diyerek yeniden başlatın.

Ekran Görüntüleri:

Cihazı kullanan arkadaşlar paylaşsın.

Bilinen Hatalar:
1- Bildirin

Not:
1-Ayarlar Telefon hakkında - miui sürümü 7 kez dokunun geliştirici olun
2- Ayarlar- Ek ayarlar - geliştirici seçenekleri menüsünden oem kilidi ve usb hata ayıklama modu açık olsun.

İndirme Bağlantısı Haftalık :

İndirme Bağlantısı Kararlı :
teşekurlerrr

Yusufozbay

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
1
Cihazım
MIUI 8 se
Konular
19
Hocam iyi akşamlar bir şey soracak yüklediğiniz sürüm 9.0 olan mi ve buysa Türkçe mi
Eu romlar in tamamı Türkçe dil var yani eu 10.2.2 ve 9.1.24 beta hepsi android 9 tabanlı Türkçedir

hayavoto

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
hayavoto
Konular
0
Eu romlar in tamamı Türkçe dil var yani eu 10.2.2 ve 9.1.24 beta hepsi android 9 tabanlı Türkçedir
Tşk ederim hocam dün tekrar denedim oldu geçen bir yükleme yaptmıştım Türkçe menü gitmişti ama oldu şimdi

MI 8 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kursadd98

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kürşad
Cihazım
Mi 8 SE
Konular
7
Kaç saat ekran süresi alıyorsunuz benim %10 da 6 saat 45 dakika mobil veri sosyal medya yoğun kullanım genel kullanım da 1 gün 12 saat +

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt