Benim %20 de bu rakamı görüyor sosyal medya ağırlıklı kullanım 1.5 günde bitiyor şarjıBilgi olarak veriyorum . Pil kullanımı bu şekilde. Temiz kurulum yaptım 10.2.2 yi. Ekran parlaklık otomatik, wi-fi ağırlıklı ,mobil veri ve tarayıcı sosyal medya ,telefon arayüz testi, ayarlar vb kullanımla bu şekilde.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Twrp bin hangi versiyonu varArkadaslar yeniyiz simdi ben ilk güncellemeyi otadan yapmistim kendi twry girip yapti 10.2.1 i suan onu kullaniyorum aynı sekilde 10.2.2 yapabilirmiyim magisk kurulu geldi guncellemeye calistim magiski guncellemeyin demissiniz twrp felan silinirmi bu guncellemeyi otadan yaparsam
Android 9 var sizin kullandığınız 8.1 bu şu anlama gelir 9 daha hızlı ve yeni ama MIUI 10 arayüzü var pek fark gözükmüyor gibi olsa da cok far varBeyler merhaba 10.2.1 kullanıyorum 10.2.2 geçmeye değer mi ne gibi değişiklikler farklar var oyun ve normal performans vs nasıl
Telefonu kapatın ses açma ve güç tuşuna aynı anda basarak telefonu açın telefonunuz açılırken titrediği de tuşları bırakın twrp açılacak 3.2.3. den sonra 1102 veya 1217 gibi versiyon yazarYusufozbay ona bakmayı bile bilmiyorum o kadar uzagım nasıl bakılıyor acaba
Mİ8 SE de downgrade de sorun olmuyor.bende pie dan oreo stabile döndüm sıkıntı olmuyor.Arkadaşlar 10.2.2. ile android 9 versiyona mı geçmiş oluyoruz? Eğer öyleyse geri dönüş mümkün müdür 10.2.1.0 sürüme?