13.1 Masik beta idi ama 15.0 Masik Stabil hocam. Ama miui 12 olarak hâlâ beta da 5 Eylül de beta bitiyor sonra gerçek stabil halini görebiliriz umarım. Ayrıca gayet memnunum öneriyorum yani.13 kursam mı diye düşünürken
15 geldi
İndirdim bu sefer kuracağım..
İlk beta sürümüm olacak...
Bu dediğiniz olay ilk başta bende yoktu hocam, tema değişince oldu. Çözümü ekledim demişsiniz ama ben göremedim.App Vault ( uygulama çekmecesi ) açınca duvar kağıdının kaybolması siyah olması sorunu vardı çözümünü konuya ekledim.
13.1 sürümde oluyordu şu an olmuyor. Karanlık mod un gelişmiş seçeneklerinden 3.parti uygulama yeri var orda app vault açık ise tiki kaldırın sorun düzelir muhtemelen.Bu dediğiniz olay ilk başta bende yoktu hocam, tema değişince oldu. Çözümü ekledim demişsiniz ama ben göremedim.
app vault yok hocam o kısımda, bir de bu klasik ana temayı nereden bulabilirim?13.1 sürümde oluyordu şu an olmuyor. Karanlık mod un gelişmiş seçeneklerinden 3.parti uygulama yeri var orda app vault açık ise tiki kaldırın sorun düzelir muhtemelen.
Hocam masik in özelleştirdiği bu modu kurabilirsiniz ikonlar vs daha güzel bu halde. Bahsettiğiniz tema da temalarda olmalı zaten.app vault yok hocam o kısımda, bir de bu klasik ana temayı nereden bulabilirim?
İnterface Mod.zip'i TWRP'den flashladım hocam. Bütün sorunlar çözüldü. Kararma sıkıntısı geçti ayriyeten sekmeler arasındaki geçiş hızlandı. Bu dediğiniz modu yapmadan önce sekmeler grubuna bakınca ve uygulamalar arası geçişte kasıyordu. Şu an sıkıntı yok.Hocam masik in özelleştirdiği bu modu kurabilirsiniz ikonlar vs daha güzel bu halde. Bahsettiğiniz tema da temalarda olmalı zaten.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirTwrp den flashlayin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu da bende çalışan sorunsuz app vault.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ve ekran > karanlık mod ekran kağıdı ile ilgili olan şeyi pasif yapın.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Bir de hocam bu GCam için dediklerinizi yaptım ama ön kamerayı açınca hem fix olmadan çalışan hem de fix ile çalışan kapanıyor. Bunun bir çözümü yok mudur?İnterface Mod.zip'i TWRP'den flashladım hocam. Bütün sorunlar çözüldü. Kararma sıkıntısı geçti ayriyeten sekmeler arasındaki geçiş hızlandı. Bu dediğiniz modu yapmadan önce sekmeler grubuna bakınca ve uygulamalar arası geçişte kasıyordu. Şu an sıkıntı yok.
Konuya ekledim hocam demek ki bende de o yüzden bu kadar akıcıymışİnterface Mod.zip'i TWRP'den flashladım hocam. Bütün sorunlar çözüldü. Kararma sıkıntısı geçti ayriyeten sekmeler arasındaki geçiş hızlandı. Bu dediğiniz modu yapmadan önce sekmeler grubuna bakınca ve uygulamalar arası geçişte kasıyordu. Şu an sıkıntı yok.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bir de hocam bu GCam için dediklerinizi yaptım ama ön kamerayı açınca hem fix olmadan çalışan hem de fix ile çalışan kapanıyor. Bunun bir çözümü yok mudur?