Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Masik eu beta tabanlı zaten hocam. Ama tercih meselesi. Sırf gereksiz uygulamalardan arındırılmış, ses modu ve kamera modlari bile bu romu kullanmak için sebeptir. Ama dediğim gibi tercih meselesi
Android 10 hocam. Kontrol merkezi aktif değil diyorsanız Ayarlar > Ekran > Kontrol Merkezi > Yeni Kontrol Merkezini kullan seçeneğini kapat aç yapın düzeliyor.
Masik eu beta tabanlı zaten hocam. Ama tercih meselesi. Sırf gereksiz uygulamalardan arındırılmış, ses modu ve kamera modlari bile bu romu kullanmak için sebeptir. Ama dediğim gibi tercih meselesi
Güncellendi: 22 Temmuz 2020
Sistem: MIUI 12, Android 10
- Güncellenmiş uygulamalar: "Kamera", "Galeri", "Notlar", "Masaüstü", "Mesajlar", "Kontrol Merkezi", "Hesap Makinesi"
- Engellilerin cihazla çalışmasını kolaylaştırmak için seçenekler eklendi
- Güncellenmiş ses motorları, düzeltildi çevrimiçi ses çıkışı ile ilgili hatalar
- Bildirim merkezindeki yinelenen kısayollar
düzeltildi - Çağrı penceresinin görünümü, sabit metin yer paylaşımı
düzeltildi - Gelen bir çağrıyı reddettikten sonra cihazın engellenmesi düzeltildi
- Süper duvar kağıtları artık ürün yazılımına dahil değil, bir eklenti olarak yüklenebilir TWRP kullanma
- Galeride önbellek küçük resimlerini içeren bir hata düzeltildi, uygulamanın çevirisi düzeltildi
- Galeriyi kullanırken SD sürücüde boş dosyaların oluşturulması düzeltildi (bazı cihazlar için)
- Başlangıç notları, uygulamanın sabit çevirisi ile ilgili bir hata düzeltildi
- AOD'da görüntülenen bilgileri seçme yeteneği
eklendi
- Daha önce olmadığı cihazlar için FM radyo eklendi - Değiştirilen medya içeriği, yeni bir tane ekledi (zil sesleri, bildirimler, dinamik bildirimler, kısayol simgeleri)
- Ekran kesme kalınlığının seçilmesiyle ilgili bir hata
düzeltildi - Açık / koyu modda yazı tipi ve tema önizlemeleri
düzeltildi
- Masik'in önceki sürümlerinde birçok sistem hatası düzeltildi - Enerji optimizasyonu
- Sistem Çin bölgesel temizlendi telefon hizmetleri
- Sabit VoLTE
- Güncellenmiş SQLite veritabanı motoru
- Çok daha fazlası
Yaklaşık iki saat önce kurdum. Rom müthiş olmuş. Sistem uygulamaları güncellenmiş. Sadece health uygulaması güncellenebilir onu da apkmirror süresinden manuel yapabilirsiniz. Kontrol merkezi kullanmadığım için yorum yapamayacağım. Launcher uygulaması güncellenmiş o yüzden kasma falan kalmamış. Batarya için konuşmak daha çok erken ama 15 sürümüne göre daha iyi gidiyor gibi. Tabiki bir hafta içinde işletim sistemi telefonu kullanma alışkanlığımızı öğrendikten sonra şarjın daha iyi olacağını düşünüyorum. Bu işletim sistemi kesinlikle Mi 8 SE için en iyi rom hâline gelmiştir. Ayrıca versiyon 15te volte çalışmıyordu ama geliştiricisi bu versiyonda düzeltmiş. Sorunsuz güzel.
Not: Ekran parlaklığı en üst düzeyde kullandığım için ekran süresi düşük gözüküyor ama otomatik olduğu zaman ortalama bu romdan 4-6 saat arası ekran süresi alıyorum. Ram sorunu hiç yaşamamıştım. Canlı duvar kağıdı kullanmadığımız sürece hiçbir sorun oluşmuyor sarj ve ram açısından.