Masik romlara bir türlü alışamadım telefonun bi yerinde çince bir şey görünce bi soğuma geliyor romdan. Son sürüme eu betayı öneririm.miui12 stabil mi, masik p mi yüklemeliyim sizce
Telefonda herhangi bir çince bulunmuyor ki? Aksine EU dan daha fazla optimizasyon yapıp çince hiç bir servis bırakmıyorlar. Ek olarak stabil ile son sürüm masik arasında fark yok, hatta eu rom da temalarda vs hata var diye biliyorum.Masik romlara bir türlü alışamadım telefonun bi yerinde çince bir şey görünce bi soğuma geliyor romdan. Son sürüme eu betayı öneririm.
Bi hafta önce yüklemiştim hocam ana menünün en solundaki temizleme kısmı baya baya çinceydi. Stabilde tema sorunu var son sürüm betada tema sorunu yoköTelefonda herhangi bir çince bulunmuyor ki? Aksine EU dan daha fazla optimizasyon yapıp çince hiç bir servis bırakmıyorlar. Ek olarak stabil ile son sürüm masik arasında fark yok, hatta eu rom da temalarda vs hata var diye biliyorum.
Konudaki sürüm güncel. 30 Ağustos Masik P güncellemesi, zaten destek kesilmiş Masik de gitti galiba. Sadece bizim cihazda değil tüm cihazlar.son sürüm hangisi arkadaşlar link atabilrimisiniz konudaki eski bir sürüm sanırım
gerçekten mi revosta kesildi sanırm mi room zaten bıraktı en sevdiğim 3 romdu mecbur eu stabile döneceğim sanırımKonudaki sürüm güncel. 30 Ağustos Masik P güncellemesi, zaten destek kesilmiş Masik de gitti galiba. Sadece bizim cihazda değil tüm cihazlar.
Revos geri dönüyor hocam 21 indegerçekten mi revosta kesildi sanırm mi room zaten bıraktı en sevdiğim 3 romdu mecbur eu stabile döneceğim sanırım