17 değil, sadece P sürümü geldi. Değişiklikte base güncellemesi olmuş. En son xiaomi.eu .27 sürümüne güncellenmiş.
Değişiklik Listesi içinLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Her guncelleme geldiğinde yeni güncelleme detayları diye ekliyorum konuya teşekkürler yine de 17.0 demekte mantıklı geldi ondan öyle yazdim düzeltirim şimdiResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Rom yüzünden değil miui gizlilik ozelligi yüzünden. Ayarlar > Uygulamalar > İzinler > WhatsApp bulun ardından kişileri okuma, düzenleme iznini her zaman yapın.bu romda whatsapp kişi isimleri sürekli kayboluyor tekrardan kişi seç bölümünden yenile yapınca isimler geliyor onun haricinde sadece numara görünüyor. böyle bir sorun yaşayan var mı?
-----whatsapp'ın çözüm olarak sunduğu ayarlar- hesap-whastapp ı kaldırıp tekrardan whatsapp içinde yenile yapınca geliyor. fakat bir süre sonra geri gidiyor.
teşekkürler eu beta romlarda hiç karşılaşmayınca ne zaman bu roma dönüş yapsam hep bu olayla karşılaşıyordum.Rom yüzünden değil miui gizlilik ozelligi yüzünden. Ayarlar > Uygulamalar > İzinler > WhatsApp bulun ardından kişileri okuma, düzenleme iznini her zaman yapın.
Son Stabil rom tabanlı masik romu yayınlandı mı hocam?Rom yüzünden değil miui gizlilik ozelligi yüzünden. Ayarlar > Uygulamalar > İzinler > WhatsApp bulun ardından kişileri okuma, düzenleme iznini her zaman yapın.
Hayır, henüz yayınlanmadı. Bilgi de yok bildiğim kadarıyla,Son Stabil rom tabanlı masik romu yayınlandı mı hocam?
MI 8 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hayır, henüz yayınlanmadı. Bilgi de yok bildiğim kadarıyla,
Konu da ki zaten bu versiyon hocam, arkadaş MIUI 12 stabilden bahsediyorSon sürüm dediğiniz P ise yayınlandı 30 Ağustos'da
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir