Rehber Mi 8 SE İlk Kurulumlar (Rom/Twrp/Wipe/Modem Dosyası/Güncelleme ve Sıfırlama)

Kullanılan Rom Anketi

• Eu-Rom Stabil

Oy: 574 54,7%
  • Mi-Room Stabil

Oy: 155 14,8%
  • Mi-Globe Rom Stabil

Oy: 89 8,5%
  • Aosp Rom

Oy: 22 2,1%
  • Eu-Rom Beta Rom

Oy: 87 8,3%
  • Mi-Room Beta Rom

Oy: 48 4,6%
  • Mi-Globe Rom Beta

Oy: 14 1,3%
  • Çin Romu Beta-Stabil

Oy: 31 3,0%
  • Masik X

Oy: 30 2,9%

• Kullanılan toplam oy
    1.050

denizhansen

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
D
Cihazım
Max
Konular
10
8 se yererde artar
şimdi almaya gidiyorum hocam, samtel'den alıcam eminönünden, twrp yüklüdür büyük ihtimalle, eu rom kurup ayarlarını yapıp vereceğim
9se ile çok fark yok ama 500tl gibi fiyat farkı var

Reiwa

Senbonzakura
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
EdizAli
Cihazım
Mi 8 SE 6/64
Meslek
BT
Konular
24
şimdi almaya gidiyorum hocam, samtel'den alıcam eminönünden, twrp yüklüdür büyük ihtimalle, eu rom kurup ayarlarını yapıp vereceğim
9se ile çok fark yok ama 500tl gibi fiyat farkı var

semer iletişim var forumda referansları da var onlara da gide bilirsin ,

denizhansen

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
D
Cihazım
Max
Konular
10
semer iletişim var forumda referansları da var onlara da gide bilirsin ,
okumuştum bir kaç yerde bakayım onlarada.

şimdi ilk 3-4 sayfayı okudumda. muhtemelen eski sürüm twrp eski sürüm rom yüklüdür. konuda okuduğum kadarıyla bazı şeyler riskliymiş.
bende mi max pro var, twrp, rom falan güncellediğimde flash'a atıp flashlıyorum.

ben bunu aldığımda yapacaklarımı şöyle düşünüyorum.
twrp'nin son sürümünü indirip (twrp kendi sitesinde yok konudakini indirdim ama flashlanacak birşey bulamadım rar'dan çıkarıp) güncelleyip ardından temiz'den YES olayını yapıp ilk 5'ini tıklayıp sağa kaydırıp sonra EU STABİL rom'u flashlamam gerekiyor. En azından kendi cihazımı böyle yapıyorum.

kafam o kadar dağınık ki bundada öyle yapmam gerekmiyormu? incik boncuk şeyler okuyunca kısa süreli error verdim :)

Mr.Fatih

Best Of MİUİ
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
RedmiNote13Pro
Meslek
Sağlıkçı
Konular
78
hocam link ölmüş yenileme şansımız varmı?

Reiwa

Senbonzakura
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
EdizAli
Cihazım
Mi 8 SE 6/64
Meslek
BT
Konular
24
hocam link ölmüş yenileme şansımız varmı?

okumuştum bir kaç yerde bakayım onlarada.

şimdi ilk 3-4 sayfayı okudumda. muhtemelen eski sürüm twrp eski sürüm rom yüklüdür. konuda okuduğum kadarıyla bazı şeyler riskliymiş.
bende mi max pro var, twrp, rom falan güncellediğimde flash'a atıp flashlıyorum.

ben bunu aldığımda yapacaklarımı şöyle düşünüyorum.
twrp'nin son sürümünü indirip (twrp kendi sitesinde yok konudakini indirdim ama flashlanacak birşey bulamadım rar'dan çıkarıp) güncelleyip ardından temiz'den YES olayını yapıp ilk 5'ini tıklayıp sağa kaydırıp sonra EU STABİL rom'u flashlamam gerekiyor. En azından kendi cihazımı böyle yapıyorum.

kafam o kadar dağınık ki bundada öyle yapmam gerekmiyormu? incik boncuk şeyler okuyunca kısa süreli error verdim :)

Aldığın yere mi-room 10.3.1.0 ve twrp kurulumun u iste yapıp versinler uğraşma i sonrasını update edersin zaten buradan okuyarak ,

HanVincenzo

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tolga
Cihazım
S7 Edge
Konular
41
Netflix sorunu ile ilgili çözüm eklendi ,

Netflix zaten calisiyor hocam sıkıntı yok 6li surumler problemsiz fakat 7 ile baslayan surumleri acilmiyor hata raporu gonderiyor.Eger sizin verdiginiz yontemde 7 li sürümler calismiyorsa hic ona gerek yok 6 ile baslayan apkler zaten calisiyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Edit : Deneme yaptim modül kurmaya gerek yok

Bu apk sorunsuz calisiyor.
Modulu kurarar 7li surum yani son surumunu denedim calismiyor yani modulun faydasi yok eski surumler zaten apk ile calisiyor

Son düzenleme:

Reiwa

Senbonzakura
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
EdizAli
Cihazım
Mi 8 SE 6/64
Meslek
BT
Konular
24
Netflix zaten calisiyor hocam sıkıntı yok 6li surumler problemsiz fakat 7 ile baslayan surumleri acilmiyor hata raporu gonderiyor.Eger sizin verdiginiz yontemde 7 li sürümler calismiyorsa hic ona gerek yok 6 ile baslayan apkler zaten calisiyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Edit : Deneme yaptim modül kurmaya gerek yok

Bu apk sorunsuz calisiyor.
Modulu kurarar 7li surum yani son surumunu denedim calismiyor yani modulun faydasi yok eski surumler zaten apk ile calisiyor

google güvenlik sertifikası için kuruluyor modül tercih ,

denizhansen

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
D
Cihazım
Max
Konular
10
günaydınlar

aklımdaki 3 soruyu sormak istiyorum. android 8 de iken adaway'i kurup tarayıcıda olsun, uygulama içi olsun vs vs reklamlar engelleniyordu. android 9'da reklam uygulama üzerinden engellenmiyor mu?

volte'ye gelince ben turkcell kullanıyorum ve ayarlarda volte desteklenmemektedir diyor, volteyi açsam bile faydası olmayacak sanırım?

wowifi'yi tam nasıl yapılır anlamadım

volte ve wowifi'yi aktif yaptım, VOLTE sendeki gibi yazmıyor ama ayarlarda açık.

şuan sadece adaway'i nasıl yaparım o kaldı :) android 9'da yapmadım bilgim yok o yüzden

birde ayıptır söylemesi oda hep bildirim ötüyor. şarkı değişiyor ötüyor youtube ekran büyütüyoru ötüyor, alarm çalıyor ötüyor, maşAllah benden çok ötüyor :D neden acaba?

Son düzenleme:
Üst Alt