Rehber Mi 8 SE İlk Kurulumlar (Rom/Twrp/Wipe/Modem Dosyası/Güncelleme ve Sıfırlama)

Kullanılan Rom Anketi

• Eu-Rom Stabil

Oy: 574 54,7%
  • Mi-Room Stabil

Oy: 155 14,8%
  • Mi-Globe Rom Stabil

Oy: 89 8,5%
  • Aosp Rom

Oy: 22 2,1%
  • Eu-Rom Beta Rom

Oy: 87 8,3%
  • Mi-Room Beta Rom

Oy: 48 4,6%
  • Mi-Globe Rom Beta

Oy: 14 1,3%
  • Çin Romu Beta-Stabil

Oy: 31 3,0%
  • Masik X

Oy: 30 2,9%

• Kullanılan toplam oy
    1.050

fertan67

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ali
Cihazım
Mi8 se
Konular
0
elinize kolunuza saglik cok detayli anlatim ama ben bu rar sifresini bulamadim ... kusursuz bir anlatim neden yapilmiyor ben bunu cozemedim zamaninda islerin yogunlugundan dolayi bizimde forumuzu vardi ilgilenemedik biz hic sifre koymuyorduk.. anlayamadigim sifre koyunca elinize ne geciyor para mi kazaniyonuz yoksa millete faydalimi olmaya calisyorsunuz bana bunun aciklamasini yaparmisiniz lutfen

Moderatör tarafında düzenlendi:

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
elinize kolunuza saglik cok detayli anlatim ama ben bu rar sifresini bulamadim ... kusursuz bir anlatim neden yapilmiyor ben bunu cozemedim zamaninda islerin yogunlugundan dolayi bizimde forumuzu vardi ilgilenemedik biz hic sifre koymuyorduk.. anlayamadigim sifre koyunca elinize ne geciyor para mi kazaniyonuz yoksa millete faydalimi olmaya calisyorsunuz bana bunun aciklamasini yaparmisiniz lutfen
miuiturkiye.net şifre

HanVincenzo

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tolga
Cihazım
S7 Edge
Konular
41

Sifreyi ararken bilgi sahibi olsunlar diye ilk sayfaya yazmiyor ara sayfalarda baya bi yazdilar

kokesta84

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Doğan
Cihazım
mi 8 SE
Konular
0
merhaba ben gcami indirdim fakat rar şifresini esini bulamadim.

Üst Alt