Rehber Mi 8 SE İlk Kurulumlar (Rom/Twrp/Wipe/Modem Dosyası/Güncelleme ve Sıfırlama)

Kullanılan Rom Anketi

• Eu-Rom Stabil

Oy: 574 54,7%
  • Mi-Room Stabil

Oy: 155 14,8%
  • Mi-Globe Rom Stabil

Oy: 89 8,5%
  • Aosp Rom

Oy: 22 2,1%
  • Eu-Rom Beta Rom

Oy: 87 8,3%
  • Mi-Room Beta Rom

Oy: 48 4,6%
  • Mi-Globe Rom Beta

Oy: 14 1,3%
  • Çin Romu Beta-Stabil

Oy: 31 3,0%
  • Masik X

Oy: 30 2,9%

• Kullanılan toplam oy
    1.050

Reiwa

Senbonzakura
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
EdizAli
Cihazım
Mi 8 SE 6/64
Meslek
BT
Konular
24
elinize kolunuza saglik cok detayli anlatim ama ben bu rar sifresini bulamadim ... kusursuz bir anlatim neden yapilmiyor ben bunu cozemedim zamaninda islerin yogunlugundan dolayi bizimde forumuzu vardi ilgilenemedik biz hic sifre koymuyorduk.. anlayamadigim sifre koyunca elinize ne geciyor para mi kazaniyonuz yoksa millete faydalimi olmaya calisyorsunuz bana bunun aciklamasini yaparmisiniz lutfen

tek mesaj , bu sebeple yazmıyorum hem senin için orada uyarıda yazmıştım keşke dikkate alsaydınız ,
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

mi 8 se 8.7.29 beta için twrp yükleyeceğiz hangi sürüm gerekli

direk şu demek zor ama eski sürümleri denemen gerekli , 1102 dener misin ? ama telefonu kapatıp fastbota gir, adb çalıştığından emin ol

birde bu konudaki ni dene benim yeni koyduum toolda var içinde ,

Recovery - [UNOFFICIAL]PitchBlack Recovery Mİ 8 SE Fastboot Yükleme

bazzrulz

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mahir
Cihazım
xiaomi mi 9 se
Meslek
Broker/Owner
Konular
30
cin romundan gecerken telefon surekli fastboot ekraninda kaliyor 10.3.1.0 cin romu yuklu hangi twrp yi yuklemeliyim allah rizasi biri yardim etsin.

Reiwa

Senbonzakura
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
EdizAli
Cihazım
Mi 8 SE 6/64
Meslek
BT
Konular
24
cin romundan gecerken telefon surekli fastboot ekraninda kaliyor 10.3.1.0 cin romu yuklu hangi twrp yi yuklemeliyim allah rizasi biri yardim etsin.

çin romundan sonra bir kereliğine twrp açabilirsen masik rom kur açılır rom sonra istediğine geçersin ,

bazzrulz

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mahir
Cihazım
xiaomi mi 9 se
Meslek
Broker/Owner
Konular
30
çin romundan sonra bir kereliğine twrp açabilirsen masik rom kur açılır rom sonra istediğine geçersin ,
kardesim twrp yukledikten sonra rom kurmadan reboot system dedigimde bile fastboot ta kaliyor rom kurduktan sonrada ayni durum. twrp yanlis masik twrp den yuklenmiyor mu

Reiwa

Senbonzakura
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
EdizAli
Cihazım
Mi 8 SE 6/64
Meslek
BT
Konular
24
kardesim twrp yukledikten sonra rom kurmadan reboot system dedigimde bile fastboot ta kaliyor rom kurduktan sonrada ayni durum. twrp yanlis masik twrp den yuklenmiyor mu

install - install image dedikden sonra recovery seçip içinde olan twrp .img dosyasını yukle , restart recovery de ana menüden açılır , her restartta bunu yapman gerekli yanlız yapmadan restart edersen en başa dönersin ,

çin romu kurmanın sonuçları , masik rom yükle direk twrp açılırsa ,

bazzrulz

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mahir
Cihazım
xiaomi mi 9 se
Meslek
Broker/Owner
Konular
30
hocam siz mi karisik anlatiyosunuz ben mi anlamiyorum bilemedim, su konuyu daha sade anlatip benim sorunumu cozecek biri cikmayacak sanirim.
suan telefonumda 10.3.1.0 stabil cin romu yuklu ve ben buna twrp yukleyemiyorum(aslinda yuklu gozukuyor ama yazilim attiktan sonra reboot sytem diyince fastboot ekraninda kaliyor) en az 10 defa denedim farkli twrp ler magiskler felan, olmuyor

Reiwa

Senbonzakura
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
EdizAli
Cihazım
Mi 8 SE 6/64
Meslek
BT
Konular
24
hocam siz mi karisik anlatiyosunuz ben mi anlamiyorum bilemedim, su konuyu daha sade anlatip benim sorunumu cozecek biri cikmayacak sanirim.
suan telefonumda 10.3.1.0 stabil cin romu yuklu ve ben buna twrp yukleyemiyorum(aslinda yuklu gozukuyor ama yazilim attiktan sonra reboot sytem diyince fastboot ekraninda kaliyor) en az 10 defa denedim farkli twrp ler magiskler felan, olmuyor

burada benim söylediklerim eğer ki karışık ise terimleri bilmiyorsunuz analığım kadarı ile aldığınız yer ile yapa bilirsiniz ,

ilk mesajda fastboot sorunu olan telefonların konusu var oradan baka bilirsin ,

bazzrulz

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mahir
Cihazım
xiaomi mi 9 se
Meslek
Broker/Owner
Konular
30
burada benim söylediklerim eğer ki karışık ise terimleri bilmiyorsunuz analığım kadarı ile aldığınız yer ile yapa bilirsiniz ,

ilk mesajda fastboot sorunu olan telefonların konusu var oradan baka bilirsin ,
baktim kardesim bakmadigim baslik sitede kalmadi anlatimlariniz yardimci oluyor tabi ama biraz daha sade anlatilsa herkesin anlayacagi sekilde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

benim tek amacim twrp yukleyebilmek ve suanki.cin romuna uygun hangisi.onu bilmek twrp dogru yukleyebilsem rom kolaylikla atarim onda sikinti yok.

ceza456

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
azad
Cihazım
mi8 se
Konular
1
hocam pil olarak mi romun iyi oldugunu soylemissiniz ilk romum eu idi siz onu diyince mi roma gectim ama eu da daha iyi ekran suresi aliyordum sormak istedigim bu neden boyle kisiden kisiye fark gostermekte bu romlarin batarya performansi. Mi rom bataryada iyise neden herkeste iyi degil bir seyi yanlismi yapiyorum acaba

Reiwa

Senbonzakura
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
EdizAli
Cihazım
Mi 8 SE 6/64
Meslek
BT
Konular
24
hocam pil olarak mi romun iyi oldugunu soylemissiniz ilk romum eu idi siz onu diyince mi roma gectim ama eu da daha iyi ekran suresi aliyordum sormak istedigim bu neden boyle kisiden kisiye fark gostermekte bu romlarin batarya performansi. Mi rom bataryada iyise neden herkeste iyi degil bir seyi yanlismi yapiyorum acaba

ekran süresine aldanmamak gerekli , eu ben pek kullanmadım bildirim sorunu olduğundan ama eu ile yapılan m,-globe kullandım ona göre kıyaz yapa bilirim ,

ekran süresi aldatıcı bir şey , karanlık tema kullanın wifiyi kapayın 4g yi kapayın ekran kapanmasını yarım saat yap koy masaya kapandıkca tıkla en uzun ekran suresını alırsın =)

birde 2 el pubg at yani o önemli değil siz kendiniz kullanırken normal kullanımda akşama yüzde kaçla geldiğinizi biliyorsunuzdur zaten ona göre kıyaz yapın ,

Üst Alt