Evet tamirci mi moduna alıyorum ve telefon unlocked.telefonu fast boot a alıyor musunuz ? ses kısma tusu ile birde açışırken mi yqazısının altında unlocked yazıyo mu ?
Sorun driver kaynaklı imiş hocam biraz daha bakınınca öğrendim. Telefon Android device olarak gözüküyor fakat CMD ekranında okumuyor. Bir kaç yerden farklı driverlar indirip kurdum fakat sorunu çözemedim.telefonu gormesi gerekli o zaman
Hocam sorunu çözdüm. Aygıt yöneticisi kısmından sürücü tipini değiştirdim dediğiniz twrp'yi başarılı bir şekilde kurdum. Yardımlarınız için teşekkürler.Sorun driver kaynaklı imiş hocam biraz daha bakınınca öğrendim. Telefon Android device olarak gözüküyor fakat CMD ekranında okumuyor. Bir kaç yerden farklı driverlar indirip kurdum fakat sorunu çözemedim.
Sorun driver kaynaklı imiş hocam biraz daha bakınınca öğrendim. Telefon Android device olarak gözüküyor fakat CMD ekranında okumuyor. Bir kaç yerden farklı driverlar indirip kurdum fakat sorunu çözemedim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam sorunu çözdüm. Aygıt yöneticisi kısmından sürücü tipini değiştirdim dediğiniz twrp'yi başarılı bir şekilde kurdum. Yardımlarınız için teşekkürler.
Günaydın mevcut romu tekrar üstüne kurGünayfınlar, ben biraz önce xda da bildirimler için birşey flashladım. Saati yukarı alıyor ve gelen bildirimleri aşağısına koyuyor
Bunu flasladıktan sonra yeniden başlattım fakat hep twrp ye geliyor
Yedek almayıda unuttum ne yapacağım
Eu son sürüm stabil yüklü sabah sabah aksiyon oldu
Formatsız çözmenin yolu varmıdır
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
rom yekrar ustune kur duzelir olmadi twrp de pc bagla yedeklerini al resjm v.s sonra wipe yap gene acilirGünayfınlar, ben biraz önce xda da bildirimler için birşey flashladım. Saati yukarı alıyor ve gelen bildirimleri aşağısına koyuyor
Bunu flasladıktan sonra yeniden başlattım fakat hep twrp ye geliyor
Yedek almayıda unuttum ne yapacağım
Eu son sürüm stabil yüklü sabah sabah aksiyon oldu
Formatsız çözmenin yolu varmıdır
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Merhaba arkadaşlar ,cihazımda şuan miui 10.9.7.4 beta sürümü var BL kilit açık , twrp ile eu rom yüklemeye çalıştım ama 2 defa cihaz fastboot modunda kaldı neyse tekrar çin romunu geri Flaslayıp sorunu şimdilik çözdük ama biz mi flash tool ile de eu rom yükleyebilirmiyiz illaki twrp ile mi olmalı , olmazsa uygun twrp nereden bulurum , selamlar