Rehber Mi 8 SE İlk Kurulumlar (Rom/Twrp/Wipe/Modem Dosyası/Güncelleme ve Sıfırlama)

Kullanılan Rom Anketi

• Eu-Rom Stabil

Oy: 574 54,7%
  • Mi-Room Stabil

Oy: 155 14,8%
  • Mi-Globe Rom Stabil

Oy: 89 8,5%
  • Aosp Rom

Oy: 22 2,1%
  • Eu-Rom Beta Rom

Oy: 87 8,3%
  • Mi-Room Beta Rom

Oy: 48 4,6%
  • Mi-Globe Rom Beta

Oy: 14 1,3%
  • Çin Romu Beta-Stabil

Oy: 31 3,0%
  • Masik X

Oy: 30 2,9%

• Kullanılan toplam oy
    1.050

A.BayramKorkmaz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Xiaomi
Cihazım
MI 9 Lite
Meslek
Elektrik Teknikeri
Konular
36
arkadaşlar ben telefonu çok beğeniyorum keskin hat yapısı ve geniş ekranı çok güzel, pil konusunda bence iyi 1 günü rahat çıkarıyor,(wifi,hücre veri,bluetooth) sürekli açık,ve kamera iyi ama beğenmez iseniz, zaten twrp yüklü alıyorsunuz. google kamerayla mükemmelleşir.mi9 se çıkarsa imei atılabilirse kesinlikle alırım. eğer mi8 se ye benzeyen hat yapısı olmaz ise yinealmam,note 6 proyla arada kalmıştım iyiki almışım.bence mi8 den bile güzel hat yapısı var. eğer ekranı biraz daha büyük olsaymış süper olurmuş. not: mi6 dan geçtim (hız hariç) çok iyi
Bende Note 6 pro ile bunun arasında kalmıştım , migrosta note 6 pro cihazı görünce koşarak uzaklaştım ordan. Mİ8 SE 6 GB modelden sipariş verdim , yarın gelecek inşallah.

Reiwa

Senbonzakura
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
EdizAli
Cihazım
Mi 8 SE 6/64
Meslek
BT
Konular
24
ROM bu şekilde ancak söylediğim gibi sorunum batarya performansı değil şebeke problemim var hattımı değiştirdim simkart değiştirdim sorun yinede devam editor. Uçak modunda wifi açık 8 saat ekran görüntüsü veren telefon şebeke ile wifi açık 5 saat ekran görüntüsü verştor. Telefon kullanımda değilken şebekeyi bekleme moduna almamadındsn kaynaklandığını düşünüyorum.Ama çözüm yok.

Şebeke 3g ye alıp deneye bilirsin test için sadece volte açıksa onuda kapat , içerisinde çin romu mu var ? bu Kesin etki eder ,

Tavsiyem eu roma geçen stabil 10.2.3.0
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bende Note 6 pro ile bunun arasında kalmıştım , migrosta note 6 pro cihazı görünce koşarak uzaklaştım ordan. Mİ8 SE 6 GB modelden sipariş verdim , yarın gelecek inşallah.

Note 6 pro sadece garanti ve global rom bir önemi varsa geçer onun dışında plastik zaten mi 8 se yanından geçemez ,

Halilibrahimozenn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
İyi
Cihazım
Redmi note4
Konular
1
İyi akşamlar mi 8 se stabil son surumdeyim bir öncekinde de vardı bunda da . Haberler ve Ensonhaber uygulamalarından atıyor sürekli başka bir uygulamada sorun yok. Sildim yükledim 2 3 defa ama çözemedim bilginiz var mı

MI 8 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Reiwa

Senbonzakura
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
EdizAli
Cihazım
Mi 8 SE 6/64
Meslek
BT
Konular
24
İyi akşamlar mi 8 se stabil son surumdeyim bir öncekinde de vardı bunda da . Haberler ve Ensonhaber uygulamalarından atıyor sürekli başka bir uygulamada sorun yok. Sildim yükledim 2 3 defa ama çözemedim bilginiz var mı

MI 8 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Uygulamaların telefon ile uyumsuzluğundan kaynaklı uygulamanın yorumlarına yazın ilgilenen varsa optimize ederler ,

Reiwa

Senbonzakura
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
EdizAli
Cihazım
Mi 8 SE 6/64
Meslek
BT
Konular
24
Önerdiğim programlar kısmı eklendi ,

Thema

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
şakir
Cihazım
mi 8 se 6/64
Konular
6
Hocam merhaba miui 10.0.2.3 android 8.1 yüklü google camera için verdiğin linkten hangisi yüklemeliyim

Reiwa

Senbonzakura
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
EdizAli
Cihazım
Mi 8 SE 6/64
Meslek
BT
Konular
24
Hocam merhaba miui 10.0.2.3 android 8.1 yüklü google camera için verdiğin linkten hangisi yüklemeliyim

Kırmızı olanlar ne stabilidir , şu an e sürümü ,

Mi hesabı kaldır derken oturumu mu kapatalım

Rom kurunca ilk açılışda mi hesabını soruyor telin neti de wifide bazen gıcık ediyor girilmiyor , bu sebeple kaldırın diyorum sonra kurarsınız gene ,

Çalınmaya karşı koruma gibi bir durum ,

Thema

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
şakir
Cihazım
mi 8 se 6/64
Konular
6
Kırmızı olanlar ne stabilidir , şu an e sürümü ,

Rom kurunca ilk açılışda mi hesabını soruyor telin neti de wifide bazen gıcık ediyor girilmiyor , bu sebeple kaldırın diyorum sonra kurarsınız gene ,

Çalınmaya karşı koruma gibi bir durum ,
Kırmızı olanı denedim açılıyor ama takıla takıla hareket ediyor kamera, stabil değilmiş

Üst Alt