Rehber Mi 8 SE İlk Kurulumlar (Rom/Twrp/Wipe/Modem Dosyası/Güncelleme ve Sıfırlama)

Kullanılan Rom Anketi

• Eu-Rom Stabil

Oy: 574 54,7%
  • Mi-Room Stabil

Oy: 155 14,8%
  • Mi-Globe Rom Stabil

Oy: 89 8,5%
  • Aosp Rom

Oy: 22 2,1%
  • Eu-Rom Beta Rom

Oy: 87 8,3%
  • Mi-Room Beta Rom

Oy: 48 4,6%
  • Mi-Globe Rom Beta

Oy: 14 1,3%
  • Çin Romu Beta-Stabil

Oy: 31 3,0%
  • Masik X

Oy: 30 2,9%

• Kullanılan toplam oy
    1.050

ibrahim1806

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
ibrahim özel
Cihazım
Xiaomi Mi Mix 2
Konular
0
imei ile ilgili konuların kanunen yasak olduğunu bende biliyorum zaten nasıl yapıldığını sormadım rom atınca imei'ler siliniyormu diye sordum bu mu yasak şimdi.

nebula72

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
emre
Cihazım
MI 8 SE
Konular
13
imei ile ilgili konuların kanunen yasak olduğunu bende biliyorum zaten nasıl yapıldığını sormadım rom atınca imei'ler siliniyormu diye sordum bu mu yasak şimdi.
rom atılınca imei silinmez. eğer flash ta yüklü olan efs yi bozarsan silinir.eğer rom yükleme talimatlarını okuyarak yüklerseniz sorun çıkmaz.

ibrahim1806

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
ibrahim özel
Cihazım
Xiaomi Mi Mix 2
Konular
0
Tamam kardeşim kusura bakma sadece biraz iftira gibi oldu ona sinir yaptım yoksa harika bir konu harika bir bilgi paylaşımı gerçekten çok emek vermışsin hakkını inkar edemem.

Reiwa

Senbonzakura
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
EdizAli
Cihazım
Mi 8 SE 6/64
Meslek
BT
Konular
24
Konu aslında dahe genişti twrp detaylı yazmıştım hatta güncelleme işlerini de sonra kaldırdım , sırf bu sebeple insanlar hesap soruyor gibi davranıyor malesef o yüzden ana konulara yönlendirdim orada yardımcı oluyor site yetkilileri ,

ibrahim1806

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
ibrahim özel
Cihazım
Xiaomi Mi Mix 2
Konular
0
Benimde telefon çok dikkatimi çekti sende böyle guzel bir konu açmışsın vallahi altın bulmuş gibi oluyor insan zevkle okudum bütün sayfaları merak ettiğim konuda imei olayı onuda ögrendim şimdi tek sıkıntım ben ankaradayım istanbuldan guvenerek sipariş verebileceğim biyer varmı.

Reiwa

Senbonzakura
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
EdizAli
Cihazım
Mi 8 SE 6/64
Meslek
BT
Konular
24
Yeni güncelleme çıktı

10.2.3.0 eklendi konuya ekledim , Değişiklik olarak düzeltme var sadece ,
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Benimde telefon çok dikkatimi çekti sende böyle guzel bir konu açmışsın vallahi altın bulmuş gibi oluyor insan zevkle okudum bütün sayfaları merak ettiğim konuda imei olayı onuda ögrendim şimdi tek sıkıntım ben ankaradayım istanbuldan guvenerek sipariş verebileceğim biyer varmı.

Güven sana bağlı bir olgu ama netten 2 katına almayacağına göre elden alman gerekli , forum cepportta iş birliği var onlara sora bilirsin facebook da var, sahibinden de satan var,

ben 7 ci oldu aldığım telefon yerde var ama işte güven sana bağlı bir olgu.

watcherman

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
İbrahim
Cihazım
Mi 8 SE
Konular
1
Arkadaşlar telefonu aldığımdan beri Batarya kendi kendini telefon beklemeden bitiriyor
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Sizce bu sorunun kaynağı nedir bir çözümü varmı ? Uçak moduna aldığımda 8 saat ekran süresi görüyorum ancak bu şekilde 5 saat civarı alıyorum ekran süresi

Reiwa

Senbonzakura
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
EdizAli
Cihazım
Mi 8 SE 6/64
Meslek
BT
Konular
24
Arkadaşlar telefonu aldığımdan beri Batarya kendi kendini telefon beklemeden bitiriyor

Sizce bu sorunun kaynağı nedir bir çözümü varmı ? Uçak moduna aldığımda 8 saat ekran süresi görüyorum ancak bu şekilde 5 saat civarı alıyorum ekran süresi

rom nedir ? stabil beta yada hangi rom var içinde , ona göre yardım etmek gerekli rom dan roma şarj çok değişiyor ,

watcherman

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
İbrahim
Cihazım
Mi 8 SE
Konular
1
ROM bu şekilde ancak söylediğim gibi sorunum batarya performansı değil şebeke problemim var hattımı değiştirdim simkart değiştirdim sorun yinede devam editor. Uçak modunda wifi açık 8 saat ekran görüntüsü veren telefon şebeke ile wifi açık 5 saat ekran görüntüsü verştor. Telefon kullanımda değilken şebekeyi bekleme moduna almamadındsn kaynaklandığını düşünüyorum.Ama çözüm yok.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2019-03-15-19-18-34-632_com.android.settings.png
    Screenshot_2019-03-15-19-18-34-632_com.android.settings.png
    166,2 KB · Görüntüleme: 36
Üst Alt