10.2.2 sürümü yüklemeyle anti-rollback aktif hake geliyor. Getvar komutuyla kontrol ederseniz de görebilirsiniz. Twrpden android 8.1'e dönmeyle cihaz susuyor. 2 kere 8.1'e döndüm bir şey olmadı 3.de hard brick oldu. Dikkat etmek lazım
Arkadaşlar iyi formlar. Mi 8 se 4 gb ram li olan modele sahibim. son güncelleme geldiğinde sistem ingilizce oldu ve twrp gitti. Otomatik yükleme yapmaya çalışıyorum boot command is not allowed in lock state yazıyor ve kalıyor. nasıl çözebilirim yardımcı olursanız sevinirim
Hocam böyle gayet stabil kullanıyorum daha da sürüm güncelleme düşürme yapmam. Normalde baya ayar çekerim yalnız xiaomi benim için bitti bu olay ile. Hard brick ten sonra nasıl yaptınız cihazı?10.2.2 sürümü yüklemeyle anti-rollback aktif hake geliyor. Getvar komutuyla kontrol ederseniz de görebilirsiniz. Twrpden android 8.1'e dönmeyle cihaz susuyor. 2 kere 8.1'e döndüm bir şey olmadı 3.de hard brick oldu. Dikkat etmek lazım
Hocam böyle gayet stabil kullanıyorum daha da sürüm güncelleme düşürme yapmam. Normalde baya ayar çekerim yalnız xiaomi benim için bitti bu olay ile. Hard brick ten sonra nasıl yaptınız cihazı?
Yok hocam yazmıyor kapanmış kilit nasıl olmuşsa tekrar başvuru yaptım artıkÖncelikle telefonda anti roolback yok muhtemelen sizle ilgili siz de açmış olabilirsiniz ,
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Açılırken mi yazısının altında unlocked yazıyor mu ?
Yok hocam yazmıyor kapanmış kilit nasıl olmuşsa tekrar başvuru yaptım artık
Sent from my MI 8 SE using Tapatalk
Tmm hocam tşk ederim açılsın da umarım yükleme yaparken yardımcı olursunuz bana güzelim telefon elimde heba olmasın15 gün beklemelisin en az bir de mi hesabını değiştirme telefonda dursun hep unlock yapana kadar ,
Tmm hocam tşk ederim açılsın da umarım yükleme yaparken yardımcı olursunuz bana güzelim telefon elimde heba olmasın
Sent from my MI 8 SE using Tapatalk
Tmmdır tşk ederimHemen hemen her şey hakkında konu var zaten , yaparsın merak etme