Kusura bakmayın acemilikten soruyorum. Burada yapılan işlemler için PC gerekli mi, yoksa her şey telefon üzerinden yapılıyor mu? Bu konuyu şimdi ilk kez okuyacağım. Dediğim gibi acemiyim. Haftaya bu telefondan alacağım, o nedenle şimdiden bilgi ve tecrübeleri okuyorum forumda.
Cevaplayan herkese şimdiden teşekkür ederim.
AKINLASINN bende twrp kısmında zorlandım gerisi halloldu. konunun ilk mesajında kalıcı twrp için yapmanız gereken yazıyor. onu mutlaka uygulayın. gerçi ben yapmama rağmen twrp kalıcı oldu ama. silinirse o işlemi uygularsınız. birde globe romdan eu stabile geçerken twrp yi silmedi ama eu stabil den eu betaya geçerken twrp yi sildi bende. eu beta kuracaksanız buna hazırlıklı olun..
şimdi silence37 hocam ben elimdeki 8 se yi sattım yarın yeni cihaz gelecek. bu cihazlar twrp kurulu geliyor önceki öyle oldu. eu beta rom kuracağım. en zahmetsiz kısa olacak şekilde hangi yolu izleyim? 'Normalde geçtiğiniz roma ait twrp yi de çıkmadan flashlarsanız aslında sorun yaşamazsınız , ' bunu biraz açabilirmisiniz? zahmetsiz halledelim inşallah sayenizde.. siz beta tavsiye etmiyorsunuz normalde biliyorum ama