Rehber Mi 8 SE Fastboot Ekrarında Kalanlar İçeri

The Sirius

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Hasan
Cihazım
Mi 8 SE
Konular
51
Katılmıyorum şahsen , uygun olmasının sebebi bu zaten , 1600 tl ye daha iyisini birak almayı casper giriş seviyesi bile alınmıyor artık :D

güncelleme yapmayacaksınız 6 ayda yılda bir yeterli , 10.2.2.0 kullanan biri için 10.3.1.0 hiç bir anlamı yok , bu telefon böyle birde çinm romuna dönenlerde var bu sorun ben hiç çin romu kurmadım telefona gayette düşürdüm çıkartım sürümü beta stabil gezdim bu dediklerinizin hiç biri olmadı ,

twrp kuramayıp çin kuralım diyenlerde bu sorun oluyor malesef ,

ancak twrp bir şekilde açtıysanız wipe yapıp data store hariç magisk x kurun dedim düzeliyor kısaca böyle ,

Hocam uygun fiyatla olmasının sebebi bu değil.Fiyatı.300 dolara çıkmıştı bu.1 yıl gecince 1600 e düştü (garantisiz olanlar). Mi 9 SE de düşecektir bu fiyata(saygıdeğer dolar düşerse)

Reiwa

Senbonzakura
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
EdizAli
Cihazım
Mi 8 SE 6/64
Meslek
BT
Konular
24
Hocam uygun fiyatla olmasının sebebi bu değil.Fiyatı.300 dolara çıkmıştı bu.1 yıl gecince 1600 e düştü (garantisiz olanlar). Mi 9 SE de düşecektir bu fiyata(saygıdeğer dolar düşerse)

1520 kadar düştü ancak tutmaması sebebi ile çok da kar koyup satmıyorlar , da konu bu değil : )

çin romu kurmayın kurarsanızda böyle sorun yaşadığınızı bilin arkadaşlar ,

memedim27

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi5s
Konular
9
şimdi size aklınıza mantığınıza ters birşey anlatayım. ilk sayfadaki bütün adımları yaptım. format data-reboot-advanted ten hepsini sil-eu romu twrp den kurdum ve dalvik cache yaptım. buraya kadar sorun yok. telefon yeniden başladı, ama yine çin romuyla başladı. bendemi bir sorun var, yoksa çinli arkadaşlar bana özelmi telefon çıkarmışlar

Reiwa

Senbonzakura
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
EdizAli
Cihazım
Mi 8 SE 6/64
Meslek
BT
Konular
24
yüklediğiniz rom yanlıştır yada , wipe düzgün yapmamışsınız ,

şimdi size aklınıza mantığınıza ters birşey anlatayım. ilk sayfadaki bütün adımları yaptım. format data-reboot-advanted ten hepsini sil-eu romu twrp den kurdum ve dalvik cache yaptım. buraya kadar sorun yok. telefon yeniden başladı, ama yine çin romuyla başladı. bendemi bir sorun var, yoksa çinli arkadaşlar bana özelmi telefon çıkarmışlar

memedim27

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi5s
Konular
9
telefonda çin 10.2.2 vardı. yüklediğimde eu 10.2.2 idi

hasanbasdereli

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hasan
Cihazım
Note 6 Pro
Konular
9
mi 9 se fiyat düşer diyorsunuz ama o cihaz biraz yaygınlaşsın kullanıcılarına daha büyük sorunlar çıkaracak. sebep; global rom ile kullanıldığı zaman cihazı ayarlardan sıfırlarsan imei si uçuyormuş. mi 8 se de fastboot da kalan kullanıcılar buradaki değerli insanların yardımıylada olsa bir şekilde cihazını kurtarıyor. ama 2 gün sonra mi 9 se kullananların imeiler uçmaya başladımı bununla ilgili desteği bu forumdanda alamazlar. mecburen ücret li destek almak zorunda kalacaklar..

ayrıca Reiwa hocamında söylediği gibi bu fiyata böyle bir cihaz yok. mi 8 se nin global rom ile gelmemesi dolaylı olarak kullanıcılarına bir avantajdır benim gözümde. sebebi ise; xaiomi global romlar gerçekten vasat. ben şahsen global cihaz bile aldığımda ilk işim BL kilidini açıp eu rom'a geçmek oluyor. Mesela note 6 pro da son güncelleme ile 'cihazı uyandırmak için kaldır' seçeneği kaybolmuş. ama eu rom da bu özellik mevcut. uyandırmak için kaldır özelliği olmadan yüz tanıma nasıl kullanılırki :) bu sadece bir örnek. burada asıl sıkıntı insanlar elindeki cihazı düzenli kullanabilmek için 1 sayfa forum konusunu okumaktan kaçınıyor. pubg ye ayrılan zamanın 3 te 1 i bunun için yeterli aslında :) konunun özeti mi 8 se xiaomi modelleri arasında en değerli ve en hesaplı fırsat cihazıdır benim gözümde..

Üst Alt